Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Terhesség 13.hetén már meg...

Terhesség 13.hetén már meg lehet venni a baba ágyat vagy még várjunk?

Figyelt kérdés

2021. okt. 13. 11:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
És aki mindent megvesz ennyi idős terhesen? Szerinted felesleges, szerinte meg nem, itt pont is van téve ennek a témának a végére. Nem mindenki úgy forog, ahogy neked tetszik.
2021. okt. 13. 13:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
11# Nézzél már magadba kicsit...Hűtsd le magad!
2021. okt. 13. 14:26
 23/24 anonim ***** válasza:
91%

9-es vagyok. Ikrekkel voltam várandós, a 28. hétig MINDENT beszereztünk, az utolsó kis cumit is, sőt a szobát is teljesen berendeztük, a ruhák is mind kilettek mosva, vasalva. És lám, nem untam magam halálra. Nem mindenkinek csak a shoppingolásból áll az élete, hogy ha azt nem lehet, akkor megbolondul.

2021. okt. 13. 14:36
 24/24 anonim ***** válasza:
36%
Aprilisra varjuk a babánkat,majd januartol kezdeknel vasarolni...sok dolgot kapno fogok rokonoktol,azokat sem hozom el senkitol,max februarban.
2021. okt. 14. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!