Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Terhesség 13.hetén már meg...

Terhesség 13.hetén már meg lehet venni a baba ágyat vagy még várjunk?

Figyelt kérdés

2021. okt. 13. 11:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
4%

Vicces világot élünk, ezek szerint nincsen a világban semmi rossz és negatív, minden szép és veri hepi van csak,igaz? Csak az a jó, ha csakis pozitív véleményeket írnak, a realista válaszok pedig ijesztgetések, meg statisztikailag lehetetlen?

Hát jó, akkor itt a válasz azoknak, akik lepontoztak:

Vegyétek meg az egész kelengyét, meg mindent, sőt nem is kell várni vele, felesleges, már a pozitív teszt után is rögtön mehettek a Brendon-ba. Az is jó, ha még terhesek sem vagytok, vegyétek meg, amit láttok, nehogy 1000 forinttal drágább légy majd, ha szükség lesz rá. Az pedig nem létezik, hogy valaki elveszítse a magzatát terhesen, bárkitől hallotok ilyet, az kamu, csak kitaláció és ijesztgetés.

Csak ti, akik szerint ez ijesztgetés, nehogy úgy járjatok, mint az a nő, akiről írtam. Őt annyira megviselte a veszteség, hogy minden holmit, amit vett az udvarra kivitt és felgyújtott. Utána pedig két hónapot töltött a kórházban idegösszeroppanás miatt.

Kérdező, ahogy írtam, végső soron ez a te döntésed.

2021. okt. 13. 12:32
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

9-es.

Fogtam,hogy csak a kisagyat szeretne megvenni, nem is arrol beszeltem,de gondolom a "minden" hatalmas problemat jelent. Ha szerinted alapvetoen nem felesleges ugy vasarolni,hogy epp csak atlepted a 12.hetet, akkor rendben, szived joga igy erezni,de ettol fuggetlenul szerintem sok ember halalra unna magat otthon ulve "minden" vagy csak egy kisagy felett, honapokon keresztul. Foleg ha rajta van a vasarolhatnek mindenaron es mar nincs mit megvenni. 😀

2021. okt. 13. 12:34
 13/24 anonim ***** válasza:
98%
11-es, veled valami nincs rendben.
2021. okt. 13. 12:58
 14/24 anonim ***** válasza:
92%

13-as! Teljesen igazad van!

Kérdező! Én személy szerint a 20. hét után kezdtem el szépen lassan mindent megvenni, és a végére hagytam a kiságyat. Te pedig vedd meg nyugodtan most, ha szeretnéd. Nagyon boldog babavárást kívánok!

2021. okt. 13. 13:03
 15/24 anonim ***** válasza:
97%
Hú, 11-es, nem reagálod ezt egy kicsit túl? Valami gond van nálad...
2021. okt. 13. 13:06
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mások is írták, ha most van rá lehetőség, akciós, jó áron, akkor miért ne? Nem kell mindent a végére tartogatni, az úgy sok lesz. Én kb 15 hetes voltam, amikor ismerősöm felajánlotta a kislánya volt kis ágyát matraccal baráti áron. Éltem is a lehetőséggel. Szétszedett állapotba el tudtuk tárolni bárhol. Már a második gyerek használja.
2021. okt. 13. 13:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor veszed meg, amikor akarod. Nem fognak elküldeni a bútorboltból, mert még nem vagy eléggé terhes, nyugi. 😄
2021. okt. 13. 13:12
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
A babával baj sajnos az utolsó percig, sőt, még a szülés közben is történhet! Ezzel az erővel ne vásárolj neki semmit, csak ha már hazavitted a kórházból és minden oké. Nehogy már ne vedd meg emiatt azt a kiságyat! És igen, várandós kismamának ilyeneket irkálni, mint a 11-es, igenis ijesztgetés. Nekem már sok mindene megvan a babámnak (a kiságy is), pedig még csak 28 hetes vagyok. És? Ha valami történik vele, emiatt fog??? Arról nem is beszélve, ha ne adj Isten ilyesmi lenne, akkor sem azon fogok gondolkozni, hogy : jaj, minek is vettem meg azt a kiságyat...!
2021. okt. 13. 13:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is anno a végére akartam hagyni minden nagy bevásárlást, ugyanígy babonából... aztán végül 19 hetesen elküldtek a COVID miatt táppenzre, otthon voltam, unatkoztam, böngésztem a netet. Akciós volt a légzésfigyelő, megrendeltem, akkor már mellé vettem 2 takarót is. Kinéztünk egy babakocsit online, elmentünk személyesen megnézni, aztán végül meg is vettük.

Kiságyat, pelenkázót kinéztem, de a COVID miatt kb leállt a szállítás, 1-2 db érkezett havonta az üzletekbe, amik persze elkeltek, mire oda jutottam, h megrendeljem. Így ezeket nagy nehezen az utolsó pillanatban sikerült beszereznünk. Összerakva viszont akkor lett csak, amikor én már a kórházban voltam.

Ruhákat is rendeltem már előre, kimostam őket és el lettek addig csomagolva.

Valóban, nem ezen múlik, hogy lesz-e baja, de benne van az emberben. Ettől függetlenül nincs összefüggés, vedd meg, amit mar mos tudsz/akarsz nyugodtan.

2021. okt. 13. 13:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én már a pozitív teszt után vettem a kis zoknikat, rugdalózókat :D

Ha örömet okoz neked, hogy megveheted, nyugodtan. Ronda dolog vetéléssel, magzathalállal riogatni egy terhes nőt, de ezt az előttem lévők kivesézték.

2021. okt. 13. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!