Mitől sárga, barna, zöldes, narancssárga vagy picit pirosas a bukás 5 hónaposomnál? (Csak tápszert kap)
Figyelt kérdés
Még nem etetem semmi kajával őt. Csak nutrilon Ar-t kapja . Kisebb korában is hányt egyszer ilyent akkor voltunk kórházban. Utána hazajött de most is mikor bukik sok jön visza meg vagy sárgás vagy barnás. Nagyon sokat bukik. Mindig mondom a dokinak azt mondja adjam probiotikumot egy hét múlva mennyek kontrollra és utána megint ezt mondja de nem mondja mitől van szerintetek?? Maltofer cseppeket adom neki de van ugy hogy direkt kihagyom 2-3 napra hogy attól bukik e ilyet. De amikor kihagyom ugyanúgy hány olyant. Nem is tudom megkülönböztetni hogy most bukás e vagy hányás mert a doki azt mondta mélyebbről jön neki ez hányás amikor egyszer voltunk de az más doki volt akihez tartozok az mindig ugyanazt mondja menyek kontrollra már vagy 3 szor. De nem ad rá semit majd megint viszem és mondom neki. De szerintetek ez mitől lehet ? Nagy bajt jelezhet?? Szokott néha erőlködni de kaki van büfi is van de az nehezebben. Szóval már kivagyok nem tudom baj e vigyem e kórházba vagy várjak ahogy a doki mondja mindig..2021. okt. 9. 14:57
21/32 A kérdező kommentje:
Ma már huzogatta is magát hát de hova vigyem más kórházba , azt lehet e egyáltalán?? Losoncon született gondolom oda kel vini oda szokták.. ha más kórházba viszem és haza küldenek?
2021. okt. 10. 23:41
22/32 anonim válasza:
Magándoki... vagy akármi. Állj ki magatokért. A gyereked egészsége forog kockán, és minden nappal csak rosszabb lehet
23/32 anonim válasza:
Anyám borogass, múltkor is itt szenvedtél hetekig, mert rosszul volt a gyerek, ahelyett, hogy máshova vitted volna, pedig csomóan leírtuk, hogy mit tudsz tenni.
Ha így folytatod szegény gyerek az iskolát nem fogja megélni.
Ki nem sz*rja le, hol született? Én addig járnám a kórházakat, míg nem találnak megoldást.
24/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok mentem ma is kórházban van vesznek törletet meg vért majd holnap hívnak mi lesz. Ugy került be hogy rájuk kiabált az ferjem és enis hogy mit akarnak meghaljon.. ellenőrzik azt mondták mást nem tesznek egyenlőre..majd irok ha tudok valamit.. engem most sem engedtek be szegenykemmel
2021. okt. 11. 17:49
25/32 A kérdező kommentje:
:(
2021. okt. 11. 17:50
27/32 anonim válasza:
Végre... de mi az, hogy nem engednek be?
1hetet feküdtem a lányommal a kórházban mikor 6hónapos volt (augusztusban, tehát volt "vírus")
Meg a koraosztályon is bent voltam vele 34napot....
28/32 anonim válasza:
Fogd meg magad és vidd el a kicsit Sacára vagy kassara....nincs olyan messze és a gyereked egészségéért megeri...ne várd meg meg késő lesz!!!
29/32 A kérdező kommentje:
Losonci korhazban van meglassuk mit mondanak holnap :(
2021. okt. 12. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!