Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől sárga, barna, zöldes,...

Mitől sárga, barna, zöldes, narancssárga vagy picit pirosas a bukás 5 hónaposomnál? (Csak tápszert kap)

Figyelt kérdés
Még nem etetem semmi kajával őt. Csak nutrilon Ar-t kapja . Kisebb korában is hányt egyszer ilyent akkor voltunk kórházban. Utána hazajött de most is mikor bukik sok jön visza meg vagy sárgás vagy barnás. Nagyon sokat bukik. Mindig mondom a dokinak azt mondja adjam probiotikumot egy hét múlva mennyek kontrollra és utána megint ezt mondja de nem mondja mitől van szerintetek?? Maltofer cseppeket adom neki de van ugy hogy direkt kihagyom 2-3 napra hogy attól bukik e ilyet. De amikor kihagyom ugyanúgy hány olyant. Nem is tudom megkülönböztetni hogy most bukás e vagy hányás mert a doki azt mondta mélyebbről jön neki ez hányás amikor egyszer voltunk de az más doki volt akihez tartozok az mindig ugyanazt mondja menyek kontrollra már vagy 3 szor. De nem ad rá semit majd megint viszem és mondom neki. De szerintetek ez mitől lehet ? Nagy bajt jelezhet?? Szokott néha erőlködni de kaki van büfi is van de az nehezebben. Szóval már kivagyok nem tudom baj e vigyem e kórházba vagy várjak ahogy a doki mondja mindig..

2021. okt. 9. 14:57
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Mit tegyek legyszi valaki aki ugyanilyen helyzetbe volt mert itt neten se találok erre választ:(
2021. okt. 9. 23:38
 12/32 A kérdező kommentje:
Amugy de miert irjatok hogy nevarjak anyira súlyos?? Nagyon megijesztettetek 😭😭
2021. okt. 9. 23:58
 13/32 anonim ***** válasza:
A neten ne is keresgélj. Most ne az legyen a fontos, hogy te mit akarsz. A gyerek egészségét kockáztatod. Igenis legkésőbb reggel tessék bevonulni a kórházba, és elmondani, hogy a gyerek valószinű véreset hány. Ha nem akarnak foglalkozni vele akkor az asztalra kell csapni, nem annyiban hagyni. Ha emiatt baja lesz a babának megtudnád bocsájtani magadnak? Nem játék egy gyomorvérzés/botulizmus vagy bármi más. Ki kell vizsgálni! Kell vérvétel és valószinű pár kórházi nap is
2021. okt. 10. 00:01
 14/32 A kérdező kommentje:
Hat mar most alszik szegenykem nem költenem fel akkor hallgatok rátok és nem hallgatok ithon senkire..csak legyen minden rendben... de nem értem a múltkor is vettek vért és csak anyit mondtak jó minden .. amúgy ez nem véres inkább barnás hányás :((
2021. okt. 10. 00:14
 15/32 anonim ***** válasza:

Akkor sem normális

Egy még nem hozzátáplált babának nem lehet barnás-pirosas istentudja milyen szinű

Hisz nem eszik semmi olyat ami ezt a színt okozhatná

2021. okt. 10. 00:24
 16/32 A kérdező kommentje:
Hmm 😓😓
2021. okt. 10. 00:28
 17/32 anonim ***** válasza:
Akkor vidd másik kórházba!!! Ne légy már ilyen szerencsétlen!!!
2021. okt. 10. 14:08
 18/32 babyboom567 ***** válasza:
na mit mondtak a kórházban?
2021. okt. 10. 14:08
 19/32 A kérdező kommentje:
Szia megneztek aze mert jókedvű volt nevetett hasa puha eszik rendesen stb haza engedték a hányásra azt mondták bufogjon rendesen ne nyelven sok levegőt mondtam barna mitől van arra nem szóltak semmit szóval na megmondtam.... :(
2021. okt. 10. 21:11
 20/32 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el... kizárt, hogy több orvos is semmibe vegye ezt.

Vidd másik orvoshoz/kórházba

Könyörgöm, a gyerekedről van szó

2021. okt. 10. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!