Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babának Parmalat...

5 hónapos babának Parmalat krémtúró?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm adott a babájának,állítólag nagyon szereti,nem túl korai ez?
2008. dec. 11. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
De korai nagyon, majd jó allergiás lesz később, bélrendszere nem fejlett még...majd 10hónaposan kb, 7 hónaptól lehet kezdeni először babás savanyítottt tejtermékekkel.
2008. dec. 11. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még korai a krémtúró, akkor is ha tápszeres a kicsi. Szerintem leghamarabb 8 hónapos kor körül lehet adni.
2008. dec. 11. 20:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Úgy tudom szoptat.Szerintetek szóljak neki? Megsértődik?

Nagyon ellenzem én is,az én lányom 4,5 hós, de eszembe nem jutna neki ilyen tejtermékeket adni.Szóljak?

2008. dec. 11. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Én biztos ,hogy szólnék,sőt!Teljes4en kiborulnék.Szegény kicsike.Mért kell erőltetni ezt.Mi 5hónaposak vagyunk ,mi is gyümizünk meg főzizünk már,de eszembe sem jutna ilyenekkel tömni.Jó ,hogy nem csokit ad neki mondván ,hogy finom.Hát könyörgöm nézzen már utána mivel jár a tejtermék adás neki,de ha még csak az lenne!tele van adalékkal!Uram atyám,én biztos neki esnék.
2008. dec. 11. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
eslő vagyok, szólj még jó, de ezt nem tudja???Már bocsi....ez alap, vagy dokival védőnővel nem beszélt előtte??
2008. dec. 11. 20:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát 2.gyerek,ezért nem tudom merjek-e szólni,biztos azt hiszi beleavatkozok,de akkor mindenképp erőt veszek magamon,lehet lehurrog,végülis ő az anyja,de szegény pici,ki tudja mióta adja neki,látjátok ezt nem is kérdeztem tőle.
2008. dec. 11. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Küldd el neki ezt a cikket, hátha ez meggyőzi:

[link]

2008. dec. 11. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a védőnőm, hogy 1 éves korig nem javasolják a krémtúrót. Én kb. 2 hete adom a kisfiamnak, de ő is még csak 11 hónapos. De 5 hónaposan elég korai.

Szerintem valahogy finoman kérdezd meg tőle, hogy miért adja neki, mikor még nem lenne szabad, és nem is kell.

Ja, egyébként nekem is a második gyerekem, de azért még nem adok neki korábban semmit.

2008. dec. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!