Bébikomp vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok,annyi rosszat olvadtam a bébikomprol(valaki járokának hivja).Nektek mi a véleményetek rola?használtatok vagy nem?aki használta milyen tapasztala volt vele kesobiekbe?(egyelőre meg nincs nem is vettem ezert kerem a véleményeket tapadztalatokat)köszönöm
Ui:aki használta és ajánja az hány honapos kortól
2021. okt. 8. 19:18
11/15 anonim válasza:
Egészségtelen, ne vegyetek.
Másrészt nálunk is járókának hívják, a bébikomp elnevezéssel nemrég találkoztam. (Szabolcs megye)
12/15 anonim válasza:
Igen,én is szabolcsi vagyok,és én is járókának ismertem.Itt Pesten tudtam meg,hogy 2 külön dolog,a járóka kifejezetten hasznos.:D
13/15 anonim válasza:
Ne vegyél , engem beleraktak, 34 évvel ezelőtt. Először fiatalon gerincferdülés, most már gerincsérv a nyakamnál és a derekamnal. Lehet hogy ez is közrejátszott. 😔
14/15 anonim válasza:
Én "csak" a fejemet törtem be vele 1 évesen.Nem tudták,hogy könnyen borul és rokon azt adott a szülinapomra..:D
15/15 anonim válasza:
Senkinek, semmilyen körülmények közt nem ajánlott a bébikomp használata. Be kellene tiltani úgy, ahogy van. Ez a gyermekorvos, és a védőnő véleménye is. Számomra ez elég mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!