Lapos, vagy pelenkára szerelhető légzésfigyelő a praktikusabb? Ki milyet használ?
Autóban, babakocsiban használhatatlan. És felesleges is. Amúgy is látod, hogy lélegzik.
Kiságyban akkor van értelme, ha tudod és akarod is háton altatni. Mi ilyet vettünk első körben, de nekünk felesleges pénzkidobásnak bizonyult ,mert a kislányom extrán bukós baba úgyhogy nálunk a háton alvás szóba se jöhet.
Ja igen, a kérdés másik fele:
mi a Babysense 2 Pro-t használjuk a pelenkára csíptetős helyett. Abszolút bevált, nagyon szeretjük, a kórházban ahol szültem is ez a típus volt a babák alatt.
Az ikreimnek csiptethető volt (a nagynak nem is volt)
Kb 6 hós korugik használtuk. Akkor már annyit forgolódtak h elmozdult róluk.
Nekünk simán aludtak vele hason is gond nélkül.
Autóban stb nem lehet használni.
Mi azért vettünk ilyet, mert napközben a földszinten aludtak egy nagy járókában.
Egyébként használtan vettük, annyiért adtam el amennyiért vásároltuk.
Nincs rá panaszom.
Nekünk egy érzékelőlapos Angel care légzésfigyelőnk volt. Utáltam. Amíg nagyon kicsi volt, azért nem érzékelte rendesen, később meg annyit forgolódott álmában a lányom, hogy sokszor lemászott róla, és nem érzékelte (kamu, hogy a matrac teljes felületén érzékel, ha nem közvetleb fölötte feküdt, akkor már riasztott). Lehet két érzékelővel jobb lett volna, mi nem vettünk másikat mellé. Kb 9 hós korától már csak a mikrofont használtuk, addigra lett elegem a hajnali szívrohamokból a fals riasztások miatt. Most úton a kistesó, lehet veszünk még egy lapot hozzá, hátha úgy beválik, ha nem, akkor meg kivágom az ablakon.
Azért vettük ezt, mert tudtam, hogy a kórházban is ezt a típust használják, és bíztam benne, hogy jó lesz. Nagyot csalódtam. Pedig az elhelyezési szabályokat is betartottuk, a matrac nem egy túl vastag habszivacs, úgyhogy ez se lehetett a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!