Meddig használtad a légzésfigyelőt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 20:44
1/16 anonim válasza:
Mindkettonel olyan 9 hos korig. 1 eves korig akartam, de nekunk meg nem vezetek nelkuli volt, es nagykbb veszelynek lattam, amikor felfedeztek a vezeteket...
2/16 anonim válasza:
Amíg nem tudtak kimászni az ágyból.😂 Kb. 1 éves koráig mind a kettőnek.
3/16 anonim válasza:
1,5 éves korig, amikor kimászott a kiságyból.
Bálunk sajnos családi anamnézisben szerepel bölcsőhalál..2 éves korig akartam eredetileg emiattt.
4/16 anonim válasza:
Az elsővel kb 1 éves koráig, a második babánál el is felejtettem, hogy van ilyenünk
5/16 A kérdező kommentje:
Nyaralni vittétek a légzésfigyelőt?
2021. júl. 19. 20:56
6/16 anonim válasza:
Amikor először nyaraltunk, akkor 4 hónapos volt és mi nem vittük. Amúgy is egy szobában voltunk, valószínűleg minket is érzékelt volna, nem csak a babát.
7/16 anonim válasza:
Nem használtam soha, mi ebből kimaradtunk. A születése után 2 évvel jött be ez itthon.
9/16 anonim válasza:
7 hónap, akkor cseréltünk ágyat neki.
10/16 anonim válasza:
11 hónapos koráig. A végén már állandóan piszkálta, le akarta tépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!