Babóm hasfájós, de nem olyan vészesen. Kipróbáltam már az infacolt, teát, angol vízet. Nem igazán használtak. Most az espumisan jön majd?
Figyelt kérdés
Nem ártok babóm hasának ezzel a sok löttyel?Oldja meg az idő nem?És nem olyan éjjel-nappal üvöltő hasfájós?2010. szept. 1. 14:55
1/4 anonim válasza:
Ne hagyd szenvedni. Próbálgatni kell. Az Espumisan nagyon jó. Ezekben csak természetes anyagok vannak, azért lehet piciknek is adni.
2/4 A kérdező kommentje:
ma adtam neki az angol vízet kétszer,estére adhatom az espumisant,vagy majd csak holnap?
2010. szept. 1. 15:00
3/4 anonim válasza:
Mi is így voltunk az első 3 hónapban, hasfájós volt, de nem az a hú de nagyon egész nap üvöltős hálistennek. Mikor fájt, akkor sírt és húzogatta a lábait felfelé. Mi semmi mást nem adtunk neki, csakis Espumisant, illetve egy hónapos korában vettem a gyógyszertárban egy szélcsövet (1.000 Ft volt, és a védőnőm ajánlotta), és mikor nagyon szenvedett, akkor picit bekrémeztem a csövetk, és a fenekébe toltam finoman. Attól nagyokat pukizott. :)
4/4 poci-maci válasza:
szia az én kisfiam is hasfájós volt de nagyon!
nekünk sajna semmi nem vált be a védőnő meg a doki is ajánlotta a HIPP Gyermekteát de higitva úgy hogy 2dl vízhez 1 kiskanál tea! Mondanom sem kell hogy másnapra sokkal jobban volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!