Mennyi idősen vittétek ki először a babát egy kisebb sétára?
Elsővel a harmadik napon engedtek haza a kórházból, már az autóból kiszállva tettünk egy órás sétát. (október végi baba)
Másodikkal 6 napig voltunk kórházba, azon a délután voltunk először sétálni, mikor kiengedtek. (szeptember végi baba)
Májusi baba azonnal
Januári baba 1 hét 3 naposan
Elsővel olyan 2 hetesen mentünk először, 1 hetet voltunk kórházban, itthon pedig egy hétig csak kinyitottam az ablakot, ilyesmi.
Másodikkal már hazaérkezés másnapján mentünk, mert a nagyobb nagyon igényli a sétát.
Mindkettő november végi baba./volt/
Ha hiányzik menjél! Nekem 1 gyerek oktoberi nála 2 hetesen mentünk, 2.gyerek júniusi. Már mikor haza mentünk kint voltam vele 4 naposan. 3.gyerek februári,vele 1 hetesen mert császár lett nála és nem voltam hamarabb képes. Így is hamar volt ez is. 4.gyerekem január eleji nála is 1 hetesen mert nagyon hidegek voltak mikor meglett. Na meg a császár itt is közbe szólt.
De ha vágysz és mennél menjetek. Úgy sem órákra. Érzed mennyi az elég. Az meg hogy ki mit mond mit érdekel?! Te vagy az anyja ha te úgy ítéled meg hogy jó lenne akkor hajrá. Sétálni mentek nem a Nagybani piacra...
Szombaton született, hetfön màr mentünk.
De mi külföldön élünk itt lazábban veszik. Persze megkérdeztem elötte, hogy lehet-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!