Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen vittétek ki...

Mennyi idősen vittétek ki először a babát egy kisebb sétára?

Figyelt kérdés
Második vagy többedik babával korábban mentetek ki először, mint elsővel? És mikor?
2021. okt. 2. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Elsővel a harmadik napon engedtek haza a kórházból, már az autóból kiszállva tettünk egy órás sétát. (október végi baba)

Másodikkal 6 napig voltunk kórházba, azon a délután voltunk először sétálni, mikor kiengedtek. (szeptember végi baba)

2021. okt. 2. 11:29
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
6 naposan vittük ki először a teraszra levegőzni, sétálni az utcára kb 2 hetesen (de csak miattam ilyen későn, mert az idegbecsípődésem addigra múlt el annyira, hogy hosszabban tudjak sétálni).
2021. okt. 2. 11:34
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Májusi baba azonnal

Januári baba 1 hét 3 naposan

2021. okt. 2. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Elsővel olyan 2 hetesen mentünk először, 1 hetet voltunk kórházban, itthon pedig egy hétig csak kinyitottam az ablakot, ilyesmi.

Másodikkal már hazaérkezés másnapján mentünk, mert a nagyobb nagyon igényli a sétát.

Mindkettő november végi baba./volt/

2021. okt. 2. 12:07
 5/12 anonim ***** válasza:
2 hetesen terveztem, de 10 naposan 6 napra kórházba kerültünk vele, így majdnem 1 hónapos volt
2021. okt. 2. 12:37
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugtató válaszok! Ma 4 napos és iszonyúan vágyom délután egy sétára, de már most megkaptam, hogy hova akarok rohangálni még vele. Második baba én meg tele vagyok energiával és megőrültem a kórházban, hogy egy ágyon éltem napokig egy pici szobában
2021. okt. 2. 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

Ha hiányzik menjél! Nekem 1 gyerek oktoberi nála 2 hetesen mentünk, 2.gyerek júniusi. Már mikor haza mentünk kint voltam vele 4 naposan. 3.gyerek februári,vele 1 hetesen mert császár lett nála és nem voltam hamarabb képes. Így is hamar volt ez is. 4.gyerekem január eleji nála is 1 hetesen mert nagyon hidegek voltak mikor meglett. Na meg a császár itt is közbe szólt.

De ha vágysz és mennél menjetek. Úgy sem órákra. Érzed mennyi az elég. Az meg hogy ki mit mond mit érdekel?! Te vagy az anyja ha te úgy ítéled meg hogy jó lenne akkor hajrá. Sétálni mentek nem a Nagybani piacra...

2021. okt. 2. 13:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj nyugodtan! En mondjuk pont ellenkezőleg voltam, sétára csak 6 hét után mentünk, addig max a teraszra. Novemberi babával. De nekem minden bajom volt, gátseb miatt létezni is képtelen voltam, egyáltalán nem vágytam sétálni menni. De a te esetedben mentem volna. Ne törődj másokkal.
2021. okt. 2. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Szombaton született, hetfön màr mentünk.

De mi külföldön élünk itt lazábban veszik. Persze megkérdeztem elötte, hogy lehet-e.

2021. okt. 2. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
1 hetes koruk körül, téli babák. 😊
2021. okt. 2. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!