Mi a veszélye annak, hogy a felnőtt hasán alszik a kisbaba?
10 napos, máshogy nagyon sír, nem aludna el..
a baba vagy hason, vagy háton aludna..
a fejemnek tudok készíteni egy "mini-kalitkát", hogy alvás közben nehogy elforduljon a testem és baj legyen :D
"Bírom, mikor azok akiknek kiságyban aludt a gyerek elkezdik basztatni azokat akiknek nem."
Ez a mondat úgy hangzott, mintha a pár hetes gyerek döntené el, hogy hol alszik, és nem a szülők alakítanák ki úgy a dolgokat, hogy a kiságyban aludjon... 😃
15
Ezt olvasni is gáz volt, annyira szánalmas😃
Kérdező, szerintem csináld úgy ahogy jónak érzed. Én mindkét dolgot megtapasztalom naponta, mivel a nappali alvásokat rajtam tölti a 7 hónaposom. Másként 45 perc altatás után max ha fél órákat aludt az elejétől kezdve. Még a 4. trimeszter után is igényelt minket. Viszont este a kiságyában alszik. Igen, sokszor kimerítő volt, mikor 12x kelt, a mai napig kel cicizni(anyatejes) minimum 2x , és akkor ez a jobbik eset. Általában 3 óránként fent van, de ha a foga is fáj, akkor volt hogy nem tudott elaludni és semmi kence nem használt csak ha a mellkasunkon aludhatott, akkor volt hogy 2 órát mi is bebóbiskoltunk, de utána raktuk a helyére. Nekem abból a szempontból szerencsém van, hogy ha kaotikus esténk van(12x kelés,fogfájás) akkor a párom besegít, még ha korán is kel. Szerintem egy próbát megér, ha párod is vevő erre, hogy egy-két estét nézzetek meg, hogy is viselkedik miután elaltattátok akár magatokon/ringatva és berakjátok a helyére, hogy mennyire is bírja. 10 hónapos baba már fogékony mindenre, lehet beválik és megszokja. Azt elfelejtettem írni, hogy velünk alszik a babánk közös szobában.
Viszont, ha nem sikerül sem kell kétségbe esni. Meg fog érni az egyedül alvásra csak egy kis idő kell. Engem is ez nyugtat. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!