Mit jelent az, hogy egy baba átalussza az éjszakát (egész kicsikről van szó)?
Minden alvós kérdésnél tobzódnak azok a válaszok, hogy a gyerek 6 hetes korától átalussza az éjszakát. Ez mit jelent pontosan?
Konkrétan alszik 10 órát megszakítás nélkül? Vagy ez csak a költői túlzás, és a sima 3 óránkénti evést jelenti esetleges egyéb sírás és ébrenlét nélkül?
Biztosan van 1-2 rosszabb éjszaka. Ahogy mi felnőttek is van h nem tudunk átaludni egy éjszakát, mert fáj a fogunk, vagy felébreszt valami.
Tehát ne úgy képzeld el h soha nem kel éjjel. Hogy nincs ami felébreszti.
De egyébként a lánxomnál sose tudtam h mikor jön a foga. Ő nem szenvedett vele. Bezzeg most az ikrek
9-es vagyok,de bezavar,ahogy irtam is,de nálunk tényleg pár nap volt,amig kibújik a fog
Unokatestvérem 2017.augusztus óta nem aludt egy jót,mert mind a 2 kisfia ...(egyik 4,a másik 3 lesz januárban) nem aludt,sőt a 4 éves mai napig fel kel éjszakánként, az érdekesség az..amikor nálunk alszik, egyszer sem szól,alszik mint a bunda,fura
Voltak dokinál,alváslabor,semmi probléma nincs,azt mondták el kell fogadni
Decemberben érkezik a 3.gyermek,az mondta az uncsim a keresztfiamat hozzam el magunkhoz 😀
lányom 2 hetesen átaludta, akkortól kapott tápszert amúgy anyatej helyett - tudom, tudom, nincs köze a kettőnek egymáshoz, merő egybeesés...
na de a lényeg, 8kor letettem, 11kor evett egyet és reggel 7kor ébredt. Nekem ezt jelentette az átalussza az éjszakát, mivel én amúgy sem feküdtem volna 11 előtt, így pontosan jól tudta a kölök, hogy hogy kell időzítenie :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!