Anyukák, ti tudtok úgy aludni, hogy a babátok a szomszéd szobában alszik és nem mellettetek a kiságyban ?
4 hónapos lesz a fiam, és a kiságya az ágyunkhoz van nyomva, rács nincs a két ágy között, hanem egy takaró van összegöngyölve és az van közénk rakva, hogy ne guruljon át hozzánk az ágyba. Most hogy már kezd forogni és mozgékonyabb, már rá akarom rakni a rácsot arra a felére. Eddig nyugodtan aludtam, mert gyakran rá tudtam pillantani, hogy minden oke e. De nemsokára tervezzük őt átrakni a szomszéd szobába, ami az ő szobája lesz. Nektek a babátok mennyi idős volt, amikor átraktátok külön szobába ? Hogy viselte a baba és hogy viseltétek ti ? Felébredtetek rá, ha a baba éjjel felébredt ?
Fiam egész jó alvó, már 2 hónapja átalussza az éjszakát, néha ébred csak fel éjjel egyszer enni.
3 hónaposan került a saját szobájába, amikor kinőtte a bölcsőjét. Mentem vele én is, egy matracon aludtam, amitől gyorsan kikészült a hátam, így nehezen de vissza mentem a hálóba, ami a szomszédos szoba. Érdekes, ezután kezdte átaludni az éjszakát.
Kamerás légzés figyelőnk van a kezdetektől, amin van infra mód, így éjjel jobban látom,mint a sötétben. Amúgy nem szoktam kikapcsolni a képernyőt, ha felébredünk mindig rápillantunk és a mozgásra bekapcsol a hangszóró is .
Ha beteg akkor persze a matracon alszom mellette.
Amúgy én az elején rendszeresen riadtam fel arra,hogy ráfekszem, pedig sosem altattuk a nagy ágyban, most hogy nagyobb, próbáltuk, amikor beteg volt, de csak ugrált és forgolódott, azt hitte buli van (hajnal 3-kor.. )
Szerintem az a lényeg,hogy nektek jó legyen, vannak babák akik egyedül alszanak jobban,vannak,akik együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!