Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ti tudtok úgy aludni,...

Anyukák, ti tudtok úgy aludni, hogy a babátok a szomszéd szobában alszik és nem mellettetek a kiságyban ?

Figyelt kérdés

4 hónapos lesz a fiam, és a kiságya az ágyunkhoz van nyomva, rács nincs a két ágy között, hanem egy takaró van összegöngyölve és az van közénk rakva, hogy ne guruljon át hozzánk az ágyba. Most hogy már kezd forogni és mozgékonyabb, már rá akarom rakni a rácsot arra a felére. Eddig nyugodtan aludtam, mert gyakran rá tudtam pillantani, hogy minden oke e. De nemsokára tervezzük őt átrakni a szomszéd szobába, ami az ő szobája lesz. Nektek a babátok mennyi idős volt, amikor átraktátok külön szobába ? Hogy viselte a baba és hogy viseltétek ti ? Felébredtetek rá, ha a baba éjjel felébredt ?

Fiam egész jó alvó, már 2 hónapja átalussza az éjszakát, néha ébred csak fel éjjel egyszer enni.

2021. okt. 1. 08:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

3 hónaposan került a saját szobájába, amikor kinőtte a bölcsőjét. Mentem vele én is, egy matracon aludtam, amitől gyorsan kikészült a hátam, így nehezen de vissza mentem a hálóba, ami a szomszédos szoba. Érdekes, ezután kezdte átaludni az éjszakát.

Kamerás légzés figyelőnk van a kezdetektől, amin van infra mód, így éjjel jobban látom,mint a sötétben. Amúgy nem szoktam kikapcsolni a képernyőt, ha felébredünk mindig rápillantunk és a mozgásra bekapcsol a hangszóró is .

Ha beteg akkor persze a matracon alszom mellette.

Amúgy én az elején rendszeresen riadtam fel arra,hogy ráfekszem, pedig sosem altattuk a nagy ágyban, most hogy nagyobb, próbáltuk, amikor beteg volt, de csak ugrált és forgolódott, azt hitte buli van (hajnal 3-kor.. )

Szerintem az a lényeg,hogy nektek jó legyen, vannak babák akik egyedül alszanak jobban,vannak,akik együtt.

2021. okt. 1. 09:19
 12/19 anonim ***** válasza:
7,5 honapos koratol, babaorrel, elsoebredesig alszik teljesen kulon (2 eves lesz). A nagytesoja 3 eves koraban kerult kulon, addig velem aludt, egy agyban.
2021. okt. 1. 09:24
 13/19 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, babaorrel jol viseltem, meg amugyis ebren vagyok, az elso ebredestol veszem magam melle. A kicsinek kellett nemi atszoktatas, meg megszokta, hogy nemvagyok ott, a pink noise (feher zaj bababaratabb valtozata) es a babafeszek sokat segitett.
2021. okt. 1. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én csak úgy tudok aludni ha a saját szobájában a kiságyban alszik. Ha ott van mellettem napközben a szülői ágyon, akkor nem merem lehunyni a szemem, mert már mocorog, forog és félek, hogy leesik. Egyébként első naptól kezdve külön szoba, külön ágy.
2021. okt. 1. 09:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét gyerekem (9 éves és 1 éves) első naptól külön szobában alszik. Bébiőr volt/van mindkettőnél (a kicsinél már kamerás) és légzésfigyelő 1 éves korig. 8 és 7 hetes koruk óta átalusszák az éjszakát. Nagyon jól, nyugodtan alszik mindenki.
2021. okt. 1. 10:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy tudtam. Első perctől a saját szobájában van.
2021. okt. 1. 11:12
 17/19 anonim ***** válasza:
11 hónaposan került saját szobájába és még mindig gyakran ébred.
2021. okt. 1. 11:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Születésétől fogva saját szobájában alszik, sosem aludt vele senki matracon/kanapén a szobájában. 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Csak légzésfigyelőt használtunk. Nem paráztuk túl, mi baja lenne.
2021. okt. 1. 14:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Amint hazajöttünk a kórházból külön szobában vannak. Először egy kiságyban aludtak, majd mindketten a sajátjukban. Bebiőr volt, mi így tudtunk nyugodtan élni, lenni. Azt nem mondon hogy aludni, mert nálunk még most is kelnek éjjel pedig már lassan 2 évesek.
2021. okt. 1. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!