Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek későn kezdett el...

Akinek későn kezdett el mutogatni a gyereke, annál kiderült később valami gond?

Figyelt kérdés
Mikor kezdett el végül mutogatni?
2021. szept. 30. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Autista, nem mutogat egyáltalán, a kezemet vezeti oda amit szeretne elérni
2021. szept. 30. 21:44
 2/13 anonim ***** válasza:
33%

Nem mutogatott, mert nagyon korán elkezdett beszélni, és szavakat mondani 7! hónaposan. Onnantól beszéddel fejezte ki magát ahogy egyre több szót megtanult.

A mutogatás onnantól kezdődött, ahogy a képeskönyvekből, tanítgattam, és kérdezgettem, hogy mi, micsoda. Később már Ő mutatta, és mondta. Viszont nem emlékszem olyanra, hogy ezen kívül lett volna olyan, hogy valamit akart volna, és csak mutogatott volna rá, szavak nélkül.

Most 3 éves. Persze már folyékonyan beszél, és automatikusan mondja + mutatja a dolgokat (pl. Nézd, ott repül a repülő!)

2021. okt. 1. 00:55
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem 15 hónaposan kezdett könyvekben mutogatni, majd ezt követte hogy mást is mutatott. Már nagyon aggódtam, mert addigra olvastam hogy az autizmusra utal, ha nem mutogat, szóval megnyugodtam.

20 hónapos korára viszont jott a többi dolog, nem mondott egy szót se, a viselkedése teljesen más volt mint a többieknek... Sajnos autista.

De nálunk nem csak a mutatas késett, minden mérföldkövet hónapokkal később ért el előtte is, csak mindenki azt mondta ez nem baj, ne hasonlitgassam másokhoz.

2021. okt. 1. 07:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam egyáltalán nem mutogatott semmit, pedig az egy év körüli társai már rég mutogattak. A frász kapott el. Erre még az is rájött, hogy nem beszélt 2,5éves koráig. Aztán egyszer csak kimondta, hogy szia, és azóta be sem áll a szája 😊 mostmár 6 éves, teljesen egészséges, okos, ügyes, iskolás :)
2021. okt. 1. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolso valaszolo vegul mennyi idosen kedzett el mutogatni? Koszonom
2021. nov. 25. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Szia! 2 évesen :)
2021. nov. 26. 15:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Enyem most kezdett el mutogatni, 26 honaposan, remelem nem lesz gond belole kesobbiekben ... Egynelore meg nem beszek egy szava sincs meg hangutanzo sem
2022. jan. 18. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia #7 nem tudom olvasod e , csak szeretnem megkerdeZni utana mi hogy alakult nalatok? Koszonom
2023. júl. 27. 18:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Most 3,5 eves egyetlen szava sincs meg most sem ,csak hangutanzok,dokik szerint ,,csak beszedkeses,, en neha ketelkedem benne ....
2023. júl. 27. 19:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Es mas fura solga van , ami miatt ketelkedsz abban, h csak beszedkeses lenne?
2023. júl. 27. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!