Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hason alvó babák anyukáitól:...

Hason alvó babák anyukáitól: Elölgombos rugikat adtok babátokra? Félek hogy kényelmetlen lesz neki. És hogy tudtátok leszoktatni a hason alvástól?

Figyelt kérdés
Az én babám 2 hónapos kortól fektettem hasra alváskor, de most megszokta, és ha hátára teszem le( miután vállamon altatom- tudom, rossz szokás ), akkor gyorsan fel is ébred. Most 4 hónapos.
2010. szept. 1. 12:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
zippzáros v. tépőzáras?
2010. szept. 1. 12:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Elölgombolós a rugija, sőt, a hálózsákja is. És nem kényelmetlen. Egyébként meg miért kellene leszoktatni a hason alvásról, ha neki úgy jó??? 11 hónapos múlt a kisfiam, és 4 napos korától kezdve hason alszik.
2010. szept. 1. 12:53
 3/13 anonim ***** válasza:
az én fiamat nem zavarja.9 hónapos és csak hason szeret aludni.ha már iszonyatosan kimerült,akkor alszik el háton.szerintem nem kell leszoktatni róla.a vállon altatásról meg tényleg szokjatok le,mert lesz még 10 kg is a gyerkőc és elég kellemetlen lesz.
2010. szept. 1. 12:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Ja, és este 8-tól reggel 8-ig simán egyhuzamban. Most akkor le kellene róla szoktatnom, hogy ne tudjon aludni? Ááááh, eszemben sincs!
2010. szept. 1. 12:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Miért szoktatnád le? :O

Valószínű azért alszik úgy mert kényelmes neki-te is úgy alszol ahogy tetszik.

Vannak csak ülepben gombos rugik-azok nem nyomják. Bár, nálunk is végiggombos volt.

2010. szept. 1. 12:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekünk eleinte háton aludt. Majd aztán azt vettük észre, hogy hason sokkal jobban alszik. Az egész éjszakát (21:00-6:30) átaldta hason. Ezért így is tettük le mindig. Manapság (8 hónapos) letesszük, ahogy kedvünk tarjta és ő oldalra fordul, úgy szeret. Szerintem ne görcsölj rajta sokat. Ha már forgólódik, akkor megtalálja magának a kedvenc pozícit. Azt pedig, hogy a rugi elöl vagy hátul gombos sosem néztük.
2010. szept. 1. 12:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát, azért szeretném leszoktatni, mert gondoltam ez lesz az első lépés, hogy tudjam tanítani egyedül aludni, mert ha álmos és hasára teszem le, biztos hogy fel fogja emelni a fejét és körülnéz. Vagy ti hogy szoktátok letenni?
2010. szept. 1. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Én háton teszem le aludni, napközben már úgy is alszik, ( régebben hason aludt) de éjjel hason alszik. Mikor elaludt jó mélyen akkor hasra fordítom. Hason már nem alszik el, mert úgy nem tud nézelődni, játszani elalvás előtt. Most 6 hónapos.
2010. szept. 1. 13:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Ó, akkor rossz a megközelítésem :). Akkor most az lenne a feladat, hogy tanítjam háton fekve egyedül aludni, ami már nem fér ide a topikba, bár akinek van ötlete, szívesen hallgatnám és megköszönném. A sírva hagyást kizárnám, mert sajnos nagyon nem tudok így tenni.

Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak voltak.

2010. szept. 1. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:

én nem tanítanám meg háton aludni.

szerintem mindegy. úgy értem, ha most négy hónapos, akkor hamarosan forogni kezd és majd eldönti magának, hogy hogyan jobb neki. szerintem, ha álmos, akkor alszik, ha nem, akkor meg nem.

2010. szept. 1. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!