Baj lehet? Kisfisóam kiesett a kiságyából.
Én vagyok a világon a legrosszabb anyuka:(
be tettem az 1 éves kisfiamat a kiságyba még felmostam persze ez nem tetszett neki sírt majd egy puffanást hallottam rohantam be hozzá és szegénykém kiesett a rácsos ágyból:((
Sírt szegénykém de az ölembe hamar megnyugodott, de még 1,5 órája se volt fenn és most megint alszik. Eltörve semmije nincs nem bömbizik, ha nyomkodom a kezét-lábát..nem vérzett nem ájult el nem hányt. De akkor mért alszik?
Köszönöm a válaszokat!!
Nálunk is megtörtént ugyanez. Majd szívrohamot kaptam..de szerencsére nálunk sem lett baj.
Azonnal leszedtem a rácsot az ágyról és azóta úgy alszik. Jól kipárnázom az ágy melletti részt és ha le is esik, nem üti meg magát.
Lehet, hogy a sokk miatt aludt el. Azért ha bármi szokatlant tapasztalsz, vidd el orvoshoz!
Köszönöm a válaszokat!
Most ébredt fel. Már mosolyog, dumál 1000rel Most lehet látni, hogy a homlokán van egy piros folt beütötte,.Vigyem orvoshoz?
Szia!
Ha attól megnyugszol akkor vidd el, de számíts rá, hogy nem lesz egy jó élmény ami majd ott fog történni. Az én fiam is kiesett a kiságyából arccal a kemény parkettára, semmi külsérelmi nyom nem látszódott rajta, csak ő is aludt és amikor ébren volt akkor is olyan bágyadt volt. Ez éjjel volt és másnap délelőtt vittem orvoshoz, nagyon sokat kellett várakozni nem látták el soron kívül :S Röntgen, vérvétel, szemfenék vizsgálat, vérnyomás mérés, stb el ment az egész napunk:S Végül kiderült, hogy az ijedtségen kívül hála Istennek semmi baja nem volt. Azóta már "repült" párszor, hol innen hol onnan, de mivel nem vesztette eszméletét, nem hányt nem rohantam vele orvoshoz. Figyelgesd még a nap folyamán és ha netalántán valami szokatlant veszel észre még mindig beviheted az ügyeletre.
Az meg hogy rossz anya lennél... Hát én is megkaptam a gyerekorvostól hogy milyen felelőtlen vagyok meg stb mikor elmondtam neki hogy éjjel kiesett a gyerek az ágyból. Szerinte végig mellettem kéne lennem és egy pillanatra sem szabadna magára hagynom még éjjel! se. Ő könnyen beszél neki nincs gyereke... erről ennyit.
Mi lett a kisfiaddal? Elvitted orvoshoz? Az engem is érdekelne, hogy hogyan esett ki?
Remélem minden oké és jól vagytok!!!
Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést!
Hála istennek semmi baja nincsen:)
Elmentünk a körzeti orvoshoz megvizsgálta de egy hatalmas puklin kívül ami a fején van nincs semmi baj:)
3 állásban állítható a kiságy és a másodikon volt. Nagyon kihajolt és valószínűleg meglökte magát a lábával és már ki is esett, fél perc volt az egész. Megtanultuk a leckét most már a legalsó állásban van a kiságy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!