Gyerekszobában a színt hogyan oldjam meg?
Szia!
Elég sokszor festettem már szobát, de még sosem kapartam le a festéket, mert akkor még glettelni is kéne...
Nálunk én csináltam a mesefigurákat is.
Az alapszín nagyon fontos, a figurák nem fogják elfedni. Szerintem egy citrom sárgás színnel szépen tudnátok javítani rajta, hanem is fedi be teljesen de jó hátteret fog adni.
Azért ha már arra költök hogy szép mesefigurákat fessenek a falra, átfestetném a falat narancs színre!
De ti magatok is kitudjátok festeni! Egyszerű, mi mindig magunk festjük, volt hogy én festettem nő létemre! Így csak a festéket kell megvenni!
én biztosan átfesteném!
ha mesterrel akartok mesefigurát festetni, az nagyon drága lesz. én inkább sima egyszínűre festeném/festetném át. anyósom 20 évig maga festette a házat, tavaly nyáron egy festő barátunk újrafestette anyagárban az egészet. hát ég és föld a különbség! cserébe a férjem ingyen megcsinálta az autóját.
mi egyszínű sárgára festettük a fiunk szobáját. vettünk falra ragasztható matricákat, munkagépeset, traktorosat, nagyon jól feldobja, pár száz ft volt, írószerboltban vettem.
szerintem viszont, bár ez nem volt kérdés, a barikás alvósarok holddal meg csillagokkal, a verdák, a micimackó meg a dzsungel kicsit sok lenne egy szobába, nagyon zsúfolt hatást keltene. akkor inkább válasszatok egy témát, pl. dzsungel, és maradjatok annál. de ez csak magánvélemény. pl. ilyesmire gondoltam:
Kedves utolsó!
Köszi a választ, a szoba 30m2 így hely van bőven.Nem akarom az egész falat befedni a figurákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!