Kell adni a pár hónapos babára sapkát éjjel alváskor?
Hát,ha szeretnéd megkockáztatni a bölcsőhalált akkor nyugodtan.
Én nem adnék rá.A babák ilyen pici korban még nem tudnak megfelelően hőt leadni,pillanatok alatt felmelegszenek..
20 fok az teljesen átlagos egy lakásban,ha ettől nálatok melegebb van nagyon könnyen túl fogjátok öltöztetni.
Rétegesen kell,és legyen zokni.De ennyi.
Pont ezért kérdezem,mert a babák nem tudják még szabályozni a testhőmérsékletüket, és féltem ne hogy megfázzon a kutacsa.
20 fokban megfagynánk. Mikor rosszabb idők voltak, 19-20 fok volt a házban, mi akkor már bekapcsoltuk a fűtést a kicsi végett. Nálunk átlagban 23 fok van, de eddig nem vettem észre hogy melege lett volna, mindig a tarkójánál ellenőrzöm. Zoknija mindig van, éjjel meg kezes-lábasban alszik, az alá nem adok rá zoknit is, plusz betakarom egy vattázott babatakaróval ami kb 1 cm vastag.
15
Azt ugye tudod,hogy izzadni sem tud még? Hiába ellenőrizgeted a tarkóját. Túlmelegedhet. De te tudod.
Egy babának az ideális alvási hőmérséklet pont 19-20 fok...
Persze, én is betakarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!