Mi lehet tenni, ha nehéz megetetni a babát? Az enyém 13 hónapos, örökmozgó, és nem ül meg az etetőszékben, folyamatosan kimászik belőle, hiába kötöm be. Teljesen ellehetetleníti az etetést... Valakinek valami használható ötlete esetleg?
Figyelt kérdés
Sima széken meg se próbálom, onnan is csak elmászna...2021. szept. 20. 13:06
11/13 anonim válasza:
Semmi baj nem volt itt senki válaszával. Az éppen járni tanuló babák ilyenek, ez egy időszak, amin át kell esni. 1-2 hónap és ülni fognak megint rendesen.
Egyébként kérdező, adj neki kanalat, tanuló villát, tedd elé a kaját ne szarakodj pürével, csak ha a kanalazást akarod tanítani, és szóljon most az etetés az evőeszközökről.
12/13 anonim válasza:
nekünk három dolog vált be:
1. neki is adni kanalat, azzal próbálkozhat (akár úgy, hogy kimereget kis püréadagokat a bébiételes üveg fedelére :D)
2. friss levegőn, pl. játszótéren etetni, amikor el van pilledve a mozgástól
3. megvárni, hogy éhes legyen, nem akkor etetni, amikor mi eszünk, csak azért, hogy nekünk nyugtunk legyen, és főleg nem hagyni nassolgatni két étkezés között
13/13 anonim válasza:
Nekünk az vált be hogy hagytam h egyedül egyén, falatkakat meg 2 kanalat vettem elő, egyikkel ő próbálkozott a másikkal én etettem hogy azért belé is menjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!