Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez normális baba viselkedès?

Ez normális baba viselkedès?

Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hòs korátòl az apja által kèszìtett ufjùsági ágyában alszik,a miènkkel van összetolva a falnál,minden oldalròl "vèdve"van. A kiságyban òránkènt ordìtott állva,beütötte magát,nagyon hosszù baba,86-os a mèrete,9 hònapos. Ùgy tűnt ez bevált,3 hònap után èjjel nincs ordìtás,alszunk. Viszont rengeteget forgolòdik,fetreng ìgy is. Egy repülőtèr is kevès lenne neki. Nèha tök nyugisan alszik,aztán elkezdi ès keresztbe-kasul nyomja,nèha mèg felis ül,jòga,ördögűzès,minden van...aztán nèha hozzám mászik álmában. Nèha ezt òrákig,s persze èn sem alszom emiatt. Már tanakodunk mitől lehet ez a nyugtalnság ès hogy vajon mennyire normális ilyen korban ez a forgolòdás? Fogzàs,hasfájás okozhatja? (nem volt hasfájòs soha) Ha fàjna valamije csak sìrna,nem? Pròbáltam hálòzsákba rakni,hátha fázik,de nem jött be. Csak egy talp nèlküli pamut pizsiben alszik,melege sem lehet. Tippek? Már esküszöm az alváslaboron is gondolkodom...
2021. szept. 20. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én megvettem mindent, de semmi se használt, mert letenni se tudtam máshova, mint ahova én feküdtem. Mintha érezte volna. Pedig horkolt. Hálós oldalu járóka, 360 fokos rácsvédő az ágyba, kerekek a kiságyba, babakocsi, sport, mózes, sehol. Rám tudna olvadni. Egész éjjel matat, keres, mászik. Próbáltuk külön szoba, halványfény, sötét, teljes csend, lágy zene , stb. Semmi. Egész éjjel dobálja magát.
2021. szept. 20. 21:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi nektek...hat az en kisfiam is megerzi...ha nappal melle fekszem pihenni akar 2,5 orat is alszik,ha nem vagyok mellette kb ora max masfel...Szerintem ki fogjuk ma probalni a jarokat,mar csak kivancsisagbol is..ejjel megint alig aludtam,meg a kis kezevel jol orba is nyomott, jo a buli :D
2021. szept. 21. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!