Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első cipős kérdés! Melyik hát...

Első cipős kérdés! Melyik hát a jó?

Figyelt kérdés
A fiam most tanul járni, és első cipővásárlás előtt vagyunk.Milyen cipőt vegyek neki, amibe van emelt betét (nem tudom, ezt hívják harántemelőnek?), vagy olyat amibe nincs, vagy amibe csak egy kicsi van?A dokinőnk szerint olyan kell amibe van, de rengeteget olvastam ami ezt megcáfolta.Már nem tudom eldönteni amennyit olvasok ezzel kapcsolatban, annyi félét írnak.
2010. aug. 31. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem tud önállóan,magabiztosan járni,addig sermmilyent. Egy zokni bőven elég a lakásban. Abban természetes lábtartással tud menni. A harántemelős pedig csak akkor kellene,ha később pl. lúdtalpas lenne. Nem a reklámokra kell hallgatni.
2010. aug. 31. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
itthon természetesen mezítláb van, de télen ha kiviszem mi legyen a lábán?
2010. aug. 31. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ortopéd orvost kérdeztem meg, hogy milyen legyen majd a babám első lépés cipője.

Azt mondta, hogy csak akkor vegyük meg a cipőt, ha már biztosan jár a gyermek önállóan; a cipő talpa legyen nagyon hajlékony és puha, a sarok része jól tartsa a bokát és ne legyen benne harántemelő... és persze bőr legyen az anyaga.

Én ezen szempontoknak megfelelően választok majd cipőt.

2010. aug. 31. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én Falcont vettem kisfiamnak első cipőnek és azóta is. Nagyon szeretem, van benne egy kicsi emelő.Csak ajánlani tudom.
2010. aug. 31. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Lineát, Siestát vettem a kisfiamnak. A mi orvosunk ezt ajánlotta! Szerintem az orvosotokra hallgass, ha megbízom benne! Én is olvastam itt mindenfélét, de végül úgy döntöttem, hogy majd az orvounk megmondja.
2010. aug. 31. 22:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, mi Salus cipőt vettünk. Ez harántemelt cipő, nekünk a dokink ezt ajánlotta, a későbbi gericprobélmák elkerülése miatt. Tartja a bokáját, szépen jár benne. Szerintem ez nem reklám. Minden gyerek másképp fejlődik, más jó neki. Szerintem hallgass a dokitokra, ő tudja hogy fejlődött eddig a babád, és biztosan tud tanácsot adni.
2010. szept. 1. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!