Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet szép, alkalmi...

Hol lehet szép, alkalmi cipőcskét venni?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban esküvőre megyünk, és alkalmi cipőt szeretnék venni a kislányomnak, mivel egy alkalomra kell, meg majd maximum még karácsonyra adom rá, így azért nem akarok több tízezret rákölteni, viszont SEHOL nem is láttam alkalmi cipőt (Deichmann, Humanic, bababolt, semmi)

Vaterát, teszveszt néztem, de mivel nem tudom rápróbálni, nem merek ott venni.

2010. aug. 31. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Kínai! Olcsó, 1-2 alkalomra jó! h&m !Viszont van egy szép eladó koszorúslány ruhám ha érdekel 1,5-3 éves kislányra :)
2010. aug. 31. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy, de ruhánk már van. :-)
2010. szept. 1. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon hasonló gondom volt eddig. Ugyanis a kislányomnak most lesz a keresztelője a hónap végén és mindenképp egy szép kis fehér cipőt szerettem volna venni neki és szintén nem 10ezerért. Nem szoktam vaterázni meg tesz-veszen is idegen vagyok, de körülnéztem ezeken az oldalakon is.

Aztán jártam kínaiban. Volt egy MAGAS SARKÚ fehér cipőcske, de csak 22-es mérettől, neki meg 21-es kellett. Mindegy, rápróbáltam, hogy mégis milyen a lábán...háááát, hadd ne mondjam, mint egy kis koravén manöken. Szörnyű volt.

Végül a Siesta boltban kötöttem ki és megtaláltam a mi kis cipőnket. Szandálcipő, nem teljesen fehér, inkább ilyen ezüstös gyöngyházfényű, bőr és nagyon szép, neki való. 6390 Ft-ba került és jó lesz neki egész ősszel, míg jó az idő és utána bentre is.

Voltak rózsaszínek és más színűek is ennyiért. Nagyon meg vagyok elégedve a választásommal és nem bánom, hogy nem vettem meg a kínait, még ha csak 2830 Ft volt is.

2010. szept. 2. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, hogy mégis ilyen, akkor szívesen lefényképezem és küldök ide egy képet róla.
2010. szept. 2. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is a kínaiban vettem. Egyszerre kereszteltük a másfél és a 7 évest. Kétezer forint volt mindegyik cipő, és nagyon csinosak voltak.
2010. szept. 2. 15:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kínaiban néztem, de nekem olyan keménynek tűnt a kérge, hogy attól féltem, hogy feltörné a lábát.

Azért mégis egy egész délután és este abban lesz...

Siestát megnézem, bár nekünk most benti cipőnk van...

De hátha...

2010. szept. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!