Milyen poharbol kezdted itatni a 6 honapos babad?
Soha nem adtam műanyagból semmit nekik. Lehet,hogy fóbia, de féltettem, hogy kioldódik a pohárból valami vegyszer. Porcelán bögrét kapott, két okból. Az egyik, hogy a porcelán nem olyan éles, ha törik. A másik, hogy sokkal vastagabb, nehezebben törik, és a füle miatt is könnyebben fogja..
Amikor már nőnek a fogai, különösen nem tanácsos az üveg, mert előfordulhat, hogy elharapja.
Az előző vagyok, véletlenül rányomtam a küldésre.
Az első pohara egy "csőrös" porcelán volt, kevésbé folyt mellé a folyadék. Elég hamar ráérzett. A védőnő tanácsolta, hogy vágjam le ferdén a cumi végét, és ne hagyjam neki hogy teljesen bekapja, és ne döntsem meg se Őt se a cumisüveget, nehogy túl sokat kapjon egyszerre. Így kezdjem a pohárhoz szoktatni. Utána jött a csőrös pohár, és a kiskanál. Könnyen rászokott, és nem volt gyakori, hogy lucskosra itta volna az előkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!