A takaró (pléd) melyik fele érintkezik a babáddal? Dologel-t 3hónaposnak? Érdemes 0-18kilóig gyerekülést venni?
1.Ugye van az élénkebb színű,lágyabb tapintású fele,az van felül?Pl ha baba kocsiztok azt látja a "jónép"?
2.Mindenki azt mondja,hogy a babám fogzik,mert állandóan szó szerint eszi az öklét.Ha éhes,ha nem... kipróbáljam a DOLOGEL-t?Nem fog bezavarni az íze mondjuk a szoptatásba?
3.Most ami van hordozó,ősrégi,és nagyon nehéz szabályosan bekötni.És az csak 10-12kilóig jó.Azon gondolkodtam,hogy ha már veszek,akkor olyant ami kicsit tovább használható.Mert ugye a nagy(22hónapos) fiam nem mostanában "növi" ki az övét,és így is úgyis kell vennem egy ülést.Milyen típusút vegyek,ami jó ilyen picinek is(most 61cm és kb 6360g)és nem méregdrága?
én is pont egy ilyen márkájút néztem a Brendon honlapján.és ott azt írják,hogy ezt a típusút ugyan úgy a baba 10kilós koráig menetiránynak háttal kell bekötni.majd hétvégén belepróbálom a kicsit is meg a nagyot is,és úgy talán el lehet dönteni.
de várom a további észrevételeket,tippeket
A szebb fele van a plédnek kifelé :)
A fogzásra mi nem használunk semmi gyógyszert vagy gyógyhatású készítményt.
Ha Pesten vagytok, akkor a babyoutletben is érdemes szétnézni. Vagy: Espiro Optima (28-30ezer) 0-25 kilós gyereknek használható, kényelmes, mi szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!