Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek a babajan volt tuzfolt...

Kinek a babajan volt tuzfolt a szemhejon? Elmullik egyaltalan? Ha igen mikor kb? Vagy ez megnohet egyre nagyobbra?

Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 06:25
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Valódi tűzfolt vagy gólyacsípés?

Előbbi nem múlik. Utóbbit az erőlködés vagy a vákuum okozza, és az múlik.

2021. szept. 10. 06:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam szemöldöke között és jobb szemhéján van egy-egy halvány piros folt, sokszor nem látszik, viszont amikor sír és /vagy erőlködik, rögtön látható lesz. Most 6 hónapos. Nem mondott rá senki semmit.
2021. szept. 10. 06:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, császáros baba.
2021. szept. 10. 06:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy tűzfolt-e, ami a kisbabám szemén van, minden esetre egy vörös folt, amit a szülés okozott. Azt mondta a doki, hogy néha 1-2 év is kell, amíg elmúlik. Kezdetben nagyon látványos volt, mostanra sokat halványult, engem azonban egyáltalán nem zavart, folttal vagy folt nélkül, ő számomra a legszebb 😊🥰
2021. szept. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!