Mi volt a legdurvább, ahonnan leesett a (még járni nem tudó) babád?
10
Most már mindenki le van.. :D
Én tuti úgy állítanám be,hogy csak a kérdező pontozhasson..elvegre neki kell megítélni,mennyire hasznos a válasz.
Nem leesett hanem elesett
De jó nagyot, akkor volt 7hónapos
A hangfal elé volt támasztva a kihúzhatós kanapé "párnája" mert pakolásztam
Lányom már feltudta állásba húzni magát, és úgy döntött amellett is megpróbálja. Későn léptem oda, zakózott egy hatalmasat. Volt ordítás és krokodil könnyek. 2perc múpva már erősen röhögött valamin.
A fején lett hátul egy apró púp, másnapra nyoma se maradt.
Pelenkázóról valahogy lecsúsztatta magát a 2 kezem közt fél évesen. Sajnos elterelték a figyelmem, elnéztem oldalra, és egy pillanat alatt csúszott is. Kb rajtam csúszott végig le, a föld felett sikerült normálisan megfognom, de az életben nem felejtem el.
Ahol ténylegesen leesett, és nem tudtam elkapni, a mi ágyunkról volt, szintén kb fél évesen. Ott is szerencsére nem a földre esett, de fejre sajnos.
Medence széle. A betonra esett.
Mások "vigyáztak" rá...
Kanapéról, ágyról estek többször.
A nagy egyszer hordozóval együtt székről. (Indulás előtt voltunk, cipőmet kötöttem, addig úgy mozdult,hogy leesett a hordozóval. Be volt kötve, de akkor nagyon megijedtem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!