Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt olyan Anyukák,...

Vannak itt olyan Anyukák, akiknek a szülés után valamilyen mütéten kellett átesnie?

Figyelt kérdés
A terhességem alatt megnagyobbodott a pajzsmirigyem,tegnap derült ki hogy meg kell müteni pár hét múlva.Van egy 4 hónapos kislányom,és nem tudom mi lesz vele és velem amig nem leszek itthon?Akik voltak már hasonló helyzetben hogy oldottátok meg?Apa eljöhet ilyenkor táppénzre,hogy a babával legyen?A kórházba gondolom nem lehet behozni,nem felejt el addig?Lehet hülyeség de ezen is aggódom hogy megviseli e majd ha pár napig nem leszek.
2010. aug. 31. 05:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy éreznék a helyedben.

Sajnos érdemben nem tudok hozzá szólni, de bízom benne, hogy minden a legjobban alakul majd!

2010. aug. 31. 06:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem szintén pajzsmirigy műtétem volt, amikor 4 hós volt a kislányom.__Nappal Anyósom,éjszaka a sógornőm volt Vele,délután pedig Apa igyekezett Haza,mert muszáj volt dolgoznia.Lefejt tej volt itthon bőven.Nagyon nehéz volt,de inkább Nekem,majd beleőrültem,annyira hiányzott.Ő már sokkal jobban viselte,sírósabb lett ugyan,hiányoztam Neki,de hamar átvészeltük 4 nap volt az egész.Bent a kórházban fejtem állandóan,hogy ne apadjon el a tej.Készíts sok fényképet,videót,úgy könnyebben tudsz fejni,meg látod is!!!Nagyon kedvesek voltak a dokik+az ápolók,mindenki tudta,hogy mi van.Most is szoptatom(7 hós))))Annyi,hogy kicsit anyásabb lett,meg kb 2 hétig újra felkelt éjszaka(mert össze akart bújni).Ne aggódj,nem lesz semmi gond)))))
2010. aug. 31. 08:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Azt esetleg megirnád még,hogy a mütét után hogy tudtad emelgetni,meg egyáltalán meddig nem lehet?
2010. aug. 31. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát elméletileg kb 5 kilóig emelhetsz(de ezt is csak olvastam),A kislányom akkor volt 5+ruha+minden,tehát ez így már több mint 6 volt.Megkérdeztem a dokit,azt mondta nyugodtam emelhetem,csak ne lógassam a fejem sokáig.Kicsit nehéz volt,de elboldogultam.Nem akartam hogy vki ott legyen velünk a nap 24 órájában csak azért hogy felemelje a babámat.Azért igyekeztem kevesebbet emelni.Ami még fontos volt hogy nem érhette a sebet ezen a nyáron nap.Meg amire figyelj oda,hogy a műtét után masszíroztasd ki a nyakad,vállad,mert úgy elgémberednek az izmok műtét közben,hogy ha nem masszírozzák ki(érdemes profira bízni)akkor hónapok múlva is fájni fog(Én sajnos így jártam)

Gyors gyógyulást!!

2010. aug. 31. 17:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,aranyos vagy!
2010. aug. 31. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!