10 és fél hós baba eskimo kids halolaj?
Csak óvatosan, mert szóját is tartalmazz! Inkább egyetek halat és keress más vitamint.
Ismerősnél volt oxigénhiányos a gyerek. Neki hintázást javasoltak.
Vannak baba-mama jogák, én inkább azt javaslom. Ott vannak jó kis gyakorlatok és neked is jót tesz.
Én is ajánlani tudom,nekünk sokat segített,már egy üveggel elfogyott,berendeltem még 2 üveggel
Nekünk a hisztire "kellett",nem aludta át az éjszakát, 20 hónaposan 5-6 alkalommal kelt
Gondoltam kipróbálom,és tényleg jó
Nyugodtabb,sokkal több szót mond,átalussza az éjszakát,ami nagyon jó,neki is és nekem is
Többet tud játszani,odafigyel,leül,és látom rajta,hogy koncentrál,puzzle a nagy kedvenc,amit eddig soha nem akart,nem volt türelme hozzá,már 16 dbos kutyás puzzlet kirak magától,segítség nélkül,eszméletlen,vagyis én tényleg csak jót tudok mondani
Nekünk dokinő ajánlotta,szinte minden ismerős anyuka adja gyermekének
Annyi halat ugy sem tudunk elfogyasztani,amennyire ténylegesen szüksége van a szervezetünknek,meg mi amugy sem vagyunk halasak sajna
1 éves kortól ajánlott 5 ml,de kérdezd meg a dokit,hogy fele adagot adhatsz e neki
5ös vagyok
Szívből örülök neki😍,akinek eddig ajánlottam,mindenkinek pozitív a visszajelzése
Neten meg lehet rendelni olcsóbban,érdemes 2 üveggel rendelni egyszerre
Uh,az jó ár
Itt nálunk 6200ft a patikában,neten 4990ert rendeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!