Azt érzem, hogy sosem lesz gyerekem? Mégis min változtathatnék?
21 éves vagyok. És annyira vágyok egy babára, hogy az elmondhatatlan. De albérletben élünk, hónapról-hónapra jövünk ki és alig tudunk félretenni. Ráadásul a párom még nem is akar gyereket, pedig ő 29 éves. De akkor mikor? Ő azt mondja,hogy ráér 5 év múlva...de félek valójában nem is akar. Viszont szeretem őt.
Úgy érzem, hogy semerre sem tart az életünk :s van szakmám, páromnak diplomája. Nem tudom mit kéne tanulni, hogy több pénzünk legyen? Vagy külföld csak a megoldás már? Én fél éve dolgozom....szóval nem annyit tudtam félretenni.
Vagy felesleges várni a megfelelő alkalmat és majd megoldjuk valahogy? Persze az is kéne hozzá, hogy a párom is akarja. Őt még jobban érdeklik a haverok, a motorozás (rengeteget költ a motorjára).
Mi is majdnem így voltunk.
Békés megyei kisváros, örök minimálbér ami akkoriban 80ezer körül volt. 1,5 év volt mire összekapartunk annyit, hogy kijöjjünk külföldre. Nincs kolbászból a kerítés... de jó nyelvtudással, szakmával (milyen szakma?), diplomával jó életszínvonalon lehet élni, csak baromira nem fővárosba kell menni, hanem kisebb nagyvárosba, és akkor nem kell másokkal együtt lakni.
Ha kilátástalanbak érzed, akkor hajrá, max nem jön be, nagy ügy, fiatalok vagytok.
21 évesen NEM vagy elkésve semmiről, 26 évesen se leszel, sőt!
Én csak azt bánom, hogy nem jöttünk ki ide hamarabb, élhetetlen az élet otthon ha nincs szülői segítség, öröklés, hianyszakmás diploma, vagy vidéki vagy. Ha egy senki vagy mint mi, akkor ez is egy megoldás.
Nálunk is szóba került külföld, de mindketten csak angolul beszélünk(ott is lenne még mit javítanom). Párom megérteti magát németül, de csak az alapokat.
Én fogászati asszisztens vagyok, a szakmám is ez.
Hát nekünk utazásra amúgy sincs pénzünk, nem akarjuk azt a keveset is eltapsolni ami félre van téve.
Az az 1 bánt, hogy a párom rengeteget költ a motorjaira, meg felelőtlen a pénzzel. Tudom, hogy az övé, az ő keresete teszi ki a megélhetésünk nagyrészét, de akkor is zavar, mert így nem jutunk egyről a kettőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!