3 hetes a babam es egyaltalan nem kakil magatol kihez forduljak?
Sziasztok
3 hetes a babam
A korhazba meg kakalt magatol
Elejetol kezdve tapszeres sajnos egyaltalan nincs tejem hiaba probalkoztam szoptatni
Szenved egesz nap annyira faj a hasa szelcso segitsegevel kakal csak :’( Dr no kb szarik rank szerinte ez termeszetes egy tapszeres babanal.... voltunk Vele Heim Pal korhazban is ott is ugyan ezt mondtak hogy meg kell tanulnia
De konyorgom 3 het alatt mar meg kellett volna szerintem
Akit adok neki a hasfajasra Coli confort, espumisan,biogiai
Hiaba konyorgok a dr nonek hogy kuldjon el valami kivizsgalasra nem hajlando
Mar teljesen kivagyok :’(
Kihez forduljak? Elviszem maganba is csak valaki kerem segitsen
Elso babam!
Gasztroenterológus hogyan vizsgalja meg? Ugye nem ilyen vastagbel tukrozes stb?:(
Szelcsovel kakal es puha is neki a kakaja
Nagyon aggodom erte nagyon hasfajos :’(
Milumil konfort 1
Pukival nalunk sincs gond
Koszonom szepen
De ezek alapjan meg is tudjak mondani ha baj van? Mert ugyan ezt csinaltak neki Heim Palban is es a dr nonk is
Uristen 4 honap az rengeteg ido
Es erre mit mondtak az orvosok?
Ez is termeszetes jelenseg volt szerintuk?
17 vagyok én nem kérdeztem azzal tudott kakilni, anyatejes volt, semmi baja más nem volt. 3.gyerekem 20 éve kisgyermek nevelő vagyok, ha baja van az látszik, de hogy csak így kakil az nem baj.
A gyümölcsök segítettek és azóta is ha nincs egy nap kaki kap gyümi pürét és megy is kakilni 2.5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!