Kamilla teat hogyan adjam egy 3hetes babanak?
Rendes kamilla van itthon (nem filteres)
Nagyon hasfajos a babam es nem kakal :(
Ajanlottak a kamilla teat
Valaki tud segiteni az aranyokban? Mennyi kamillat fozzek mennyi vizben es cukorral? Koszonom szepen
Tömnénk? Semmi szüksége?
Nem ezzel akarja itatni
0-24ben.
A szélcsőre sincs szüksége ennyi erővel....
De pontosan szükséges most a szervezetének h valami kicsit meghajtsa.
A szélcső egy nagyon hasznos ralálmány, de nálunk pl már nem használt. Adfig húztuk az időt (mert nem kell mindennap kakilnia, maszírozd válts tápszert, szélcsövezd stb) hogy olyan kemény volt h a doktornő SZÓ SZERINT úgy húzta ki belőle (mikor erőlködőtt és látszott egy pici, megfogta és mint a dogót, kihúzta)
Na akkor javasolta h cukros kamillát adjak neki mikor látom már h szenved.
Ez mindig bejőtt. Később a szilva bébikaja ami segített.
8 éves a lányom, nem szokott rá az édességre, nem cukorbeteg emiatt
Gyengen fozd neki es cukorral add
Jot fog neki tenni az enyemnek is jot tett.
Nyugodjatok meg!
Senki nem a cukros lotyivel akarja a gyereket egesznap itatni! :’D
Es kepzeljetek Dr.no ajanlotta a kamillateat nem magamtol talaltam ki hogy most en azzal itassam :D
Nem kioktatni kell a masikat stb
Szerintem mindenki eltudja donteni mit hogyan lat jonak a SAJAT gyerekenel. :)
En csak egy kerdest tettem fel amire egy valaszt vartam nem mindenfele minta anyuka uristen cukros szarral akarod itatni a gyereket valaszt . Szoval ezt mellozzetek legyszives!
Tovabbi szep napot
En irtam neked normalis valaszt😄
Par masodpercig tedd bele a filterr (kb 2-3 deci vizbe) es tegyel bele egy fel vagy egesz kaves kanal cukrot. Es ne tarold sokaig mert hamar megbudosodik. Ami nem fogy el kb 2 ora alatt azt ontsd ki.
#9 vok
Igen azt elfelejtettem írni h gyorsan bepossad.
Ne törődj a lepontozókkal. Nem láttak még olyat hogy a gyerekbe kőkeményre szikkad a cucc és nem jön ki
Nekunk pl a doktorno a szelcsore mondta azt hogy ne hasznaljuk mert akkor csak azzal fog tudni kakilni.
A kamillateat o is ajanlotta, egy masik gyerekorvos es egy vedono is.
De biztos a gyakoris anyukak jobban tudjak. Gondolom csoro gyerekuk is puffasztott rizst nassol 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!