Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » AC127 angelcare legzesfigyelo...

AC127 angelcare legzesfigyelo szuloi egysege sipol egyet de miert?

Figyelt kérdés

2 napja kezdte el ezt csinalni azonnal futok be a szobaba de a kicsi nyujtozik vagy vigan alszik.

Miert csinalja ezt?!

2021. aug. 28. 20:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hat szerintem azert mindenki aggodna…. Es nem ugy lenne vele hogy jo kikapcsolom aztan alszok nyugodtan lesz ami lesz. :)
2021. aug. 28. 22:43
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

Pedig hosszú távon nagyon fontos, hogy kipihent legyél.

Most még nem érted. Térjünk vissza erre pár hónap múlva.

2021. aug. 28. 22:53
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Az érzékenységet kell állítani. Egy kereskedő azt nyilatkozta egy cikkben, hogy a legtöbb fals riasztás a rossz beállítások miatt van, mert mindenki a gyárin hagyja. Ki kell tapasztalni hogy a matrac vastagságához melyik a megfelelő. Le van írva a használati útmutatóban, hogy hogy kell állítani és hogy hogyan tesztelheted
2021. aug. 29. 02:30
 14/20 anonim ***** válasza:
40%

Nekünk ugyanezt csinálta, ugyanekkora volt a gyerek. A fél éjszaka csipogással telt. Mélyen aludt, és akármilyen extra érzékenyre volt állítva az érzékelő, akkor is csippant.

Lehet lepontozni, kivettem a gyerek alól. Időre született, egészséges gyerek, a családban nem volt hirtelen halál. Most 13 hónapos.

A következő alá nyomós indok nélkül be sem teszek semmit.

2021. aug. 29. 04:47
 15/20 anonim ***** válasza:
A szülői egység is tölthető elemes. Én elemet cserélnék.
2021. aug. 29. 06:06
 16/20 A kérdező kommentje:
Megoldódott a problema koszonom mindenkinek aki valaszolt!!:))
2021. aug. 29. 08:16
 17/20 anonim ***** válasza:
#14 nem feltétlenül a legérzékenyebb a legjobb, a matrac vastagságához kell beállítani a megfelelőt
2021. aug. 29. 09:22
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
Lehet te tetted fel a másik kérdést, de én oda is azt tanácoltam, hogy dobjátok ki és vegyetek egy Baby Cobtrolt. nekünk bevált, az Angel Care vörösen villogott és sípolt, pedig már minden beállítást megpróbáltam, és előtte amúgy egy másodperccel lélegzett a gyerek. Szóval szerintem egy selejtes sz.ar, sose ajánlom senkinek, és azért beszélek róla ilyen csúnyán mert többször bepánikoltatott feleslegesen. A Baby Control egyszer sem sípolt szerencsére, a fiam meg már 20 hónapos, 1 éves kora óta nem használunk légzésfigyelőt.
2021. aug. 29. 13:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja, és mi elemet is cseréltünk mindkét egységben, érzékenységet állítottunk, szóval mindent kipróbáltunk, úgyhogy tényleg az a verzió maradt, hogy selejtes a cucc.
2021. aug. 29. 13:07
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, lehet tudni hogy mi volt a gond? Hátha másnak is segít majd.
2021. aug. 29. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!