Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9-10 hónapos tápszeres babának...

9-10 hónapos tápszeres babának hány étkezés van kiváltva?

Figyelt kérdés
2021. aug. 24. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Amennyit a baba is tolerál,ez rajta is múlik.Ebéd például biztosan,hiszen már képes akár pépelve viszonylag sok mindent megenni.

Reggelire is vannak még pépek,pürék,gyümölcsök amiket lehet adni tápszer helyett/mellett.

De ha teljesen kiváltani nem is tudod minden nappali étkezésnél próbálj meg neki minél több ételt adni.Amikor megunta vagy nem kér többet pótolj rá egy kis tápszert előbb vagy utóbb a pótlást el tudod hagyni a főbb étkezéseknél.Bár sok nagyobb gyerek is kap mellé csak az már tejital.:D

2021. aug. 24. 09:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Nálunk a tízórai és az ebéd ki van váltva. De lehet h már az uzsonnát is ki kéne.
2021. aug. 24. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:

3 volt.

A reggeli, az ebéd és a vacsora, a 10 órai alvásnál, meg az uzsi idős alvásnál kapott tejet.

Mikor átállt 1 alvásra, akkor már csak 10 óraira kapott tejet, uzsonnára gyümölcsöt, meg valami szénhidrátot, és most lassan bezettem a 10 óraira is egy marék gyümit, azt kipótolom tejjel az alváshoz.

1,5 éves korára tervezem azt, hogy már csak reggel és este tápszerezzen és 2 éves korára szeretném elhagyni még valamelyiket.

2021. aug. 24. 11:24
 4/6 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, kicsit zavaros lett.

Szóval 10 hónaposan kora reggel tápszer, majd reggeli, majd tápszer, majd ebéd, majd tápszer, majd vacsi, és elalváshoz is tápszerezett.

Tudom soknak tűnik, de kevés tápszer fogyott mindig és vékony a gyerek.

2021. aug. 24. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk nagyon hamar sikerült kiváltani 3 étkezést. 5,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást rá kb 1-2 hónapra a tízórai, ebéd, uzsonna ki volt váltva. Reggeli és vacsora maradt tápszer.
2021. aug. 24. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
61%
Most 11 honapos lesz, 4 etkezese rendes etel, csak reggel este kap tapszert, de meg se issza, kb csak megszokasbol. Ez mar neki nem taplalkozas sztem, mert nem lakik jol vele. Annyi, hogy kibirja reggeliig, es vacsora utan segit az elalvasban neki. Max ha a foga miatt nem fogad el semmit akkor kap tapszert.
2021. aug. 24. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!