Hány hónapos koráig öltöztetitek/öltöztettétek a babátokat rugdalózóba?
Én már rég nem adok rá, szerintem is kisbabás nagyon. 1-2 hónap után kantáros nadrágot adtam rá, most nyáron body, néha rövidujjú póló és kisnadrág, zokni volt rajta. Éjjel is body+nadrág+zokni. Télen még nem tudom hogy lesz, de a panelban nincs hideg, lehet marad ez a verzió. A Tescoban vettem pamut zokni, az nem csúszik le és nem is szorítja. 7 hós a babám.
De hogy Te mit adsz rá, ízlés és szokás kérdése.
Rám akkor néztek nagy szemekkel, amikor megmondtam, hogy pólyáztam a gyereket! Úgy néztek rám, mintha marslakó lennék!
Nos, rengeteg rugdalózók volt, én azt adta rá mindig, nagyon kényelmes, nem hiba találták ki. Addig adtam rájuk, amíg nem kezdtek egy mászni, akkor már nem volt jó a plüss rugi.
Egyébként ne foglalkozz senkivel, add rá nyugodtan, a legkényelmesebb viselet a babának is, mert sehol nem nyomja a ruha, míg egy nadrág nyomhatja a pocakját!
:DDDD
Nem való?Hát akkor ki a fenének való a rugi,ha nem a csecsemöknek?Jesszusom!Milyen emberek vannak az már hihetetlen!
Mi 11hónaposak vagyunk és rugiban alszunk.Van lábfejes és anélküli is.Kényelmes,nincs kint a dereka...stb.Van kiskrapek cuccunk is,abban megyünk dokihoz,bevásárolni,rokonokhoz,barátokhoz.Itthon ha meleg van csak egy napozoban van vagy ujjatlan bodyban.Most h.hüvösebb van body,vékony h.ujju póló és harisnya vagy pamut gatyó.Öltöztesd abba amibe te szeretnéd és amibe úgy gondolod,hogy a kicsid jól érzi magát!Aki pedig megszólt,öltöztesse szintén abba a gyerekét amibe akarja!
Én kb 3 hónapos koráig adtam rugit a babámra, utána már csak éjjelre pizsinek. Én utána jobb szerettem a mackóalsókat (utcán pedig rendes nacit vagy ruhácskát).
Szerintem sem való 6 hónaposnak nappal rugiban lenni, de ettől függetlenül én nem szóllak meg. Ha neked és a babádnak ez kényelmes, akkor miért ne? A te gyereked, ne foglalkozz mások véleményével, azt adj rá, ami jó nektek.
14 hónapos a lányom.
Egész nyáron nem láttunk rugdalózót, de tegnap este megint azt kapott pizsama gyanánt.
Jobban szeretem, mert nem mászik el a derekán, nem szorítja, nem fázik meg benne.
Addig adtam rá egyébként napközben, amíg nem kezdett kúszni, akkor már zavarta.
De valóban ne törődj másokkal, ha szerinted így jó nektek, akkor másnak ehhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!