Edus83 kérdése:
Mikor ácsizik a baba enyém 7hós, már kell venni neki kis cipőt ami tartja bokáját? Mit ajánlotok? Vagy elég a kis vékony talpú?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 08:22
1/19 anonim válasza:
Ácsizik? Az mi? Áll?
Az enyémen (8 hónapos) csak egy zokni van.
2/19 A kérdező kommentje:
Igen áll:)),én úgy mondom ácsizik a baba:)),de kintre kell rá kis cipő???Ügye?
2010. aug. 30. 08:28
3/19 anonim válasza:
Csak akkor kel cipő, ha már stabilan megy.Addig tappancsos zokni.
Ácsizik, ez aranyos, csak egy kicsit nekem bugyután hangzik, bocs.
4/19 anonim válasza:
Szerintem igen, bár én ki még csak babakocsiban viszem, annyira még nem áll biztosan. De ha már jól megy neki, akkor veszek neki cipőt.
5/19 anonim válasza:
Nem kell rá cipő, csak feleslegesen terheli, deformálja a lábát ebben a korban. Bőven elég otthon a zokni, kintre pedig a kocsicipő/mamusz addig, amíg el nem indul.
Az ácsizik amúgy szerintem is fura. Az evés az az eszcizés ezen az alapon, de beszélhetünk foscsizásról is. :DDD
6/19 anonim válasza:
:-DDDDDD! Nagyon rögcsizek!
Bocsánat az OFF-ért!
7/19 anonim válasza:
Amíg lehet, legyen mezítláb. Cipő majd akkor kell, ha már önállóan egyedül tud járni, de akkor is elég csak az utcára. Addig jó a tappancsos zokni, vagy ilyen kis puhatalpú csúszásgátlós cipőszerűség.
8/19 anonim válasza:
Hát az én lányom 7 hósan már körbejárta a kiságyat! És a játszótéren kapaszkodva vagy kézenfogva mentünk!8 hsan már venni kellett neki cipőt,szandit,mert pl a boltban csak úgy jött végig a pénztárnál,ha egyedül kapaszkodva a csőben jöhetett ki!Viszont én ilyen nagyon puha talpút vettem neki,itthon meg mezitláb,vagy tappancsos zokni!
9/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem olyan mint a cukcsi,meg az ilyenek attól rosszul vagyok,fura,hogy senki nem szokta mondani azt,hogy ácsizik a baba??Furi,mindegy köszönöm mindenkinek:)
2010. aug. 30. 08:56
10/19 anonim válasza:
Off:
Nekem nem az ácsizik ütötte ki a biztosítékot, hanem az a mondat "én úgy mondom"
Na erről az "én úgy mondom nagyon omlósz" reklám jutott eszembe.
Ahhoz képest az ácsizik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!