Vilhelmina, Szvetlána, Kornélia, Paulina, Lukrécia, nevek közül melyiket ajánlanátok? Melyik tetszik nektek? Melyikről mi a véleményetek?
Vilhelmina nekem furcsa, gyereknek és felnőttnek is.
Szvetlána szerintem rendben, ha olyan a vezetéknév akkor szép is tud lenni, nekem tetszik ez a név, de pl a Lakatos/Kovács Szvetlána már nevetséges lenne, szóval számít mi a vezetéknév
Egyébként simán adnám a saját gyerekemnek is. Mi Szabók vagyunk, úgyhogy nem adjuk 😃
Kornélia a felsoroltak közül a legszebb szerintem, a mi listánkon is szerepelt.
Paulina és Lukrécia mind szappanoperás számomra, semmi esetben sem adnám a sajátomnak, de másénak sem.
Vilhelmina- mint valami gyógynövény 😅
Szvetlána- nekem tetdzik, van örmeny rokonom, így hívják. De egy magyar csaladban, mahyar vezetéknévvel tuti nem adnám.
Kornélia- egyáltalan nem tetszik
Paulina-brazil szappanopera dagi főszereplője 🙈
Lukrécia- a macska a meséből 😅
Kornélia rokonom van.Nem tartjuk a kapcsolatot,de tudom hogy valamelyik családtagnak van Kornélia lánya,és szerintem szép név.Emlékeim szerint ők Korninak becézik.
A Paulina és a Lukrécia nekem nagyon mexikói sorozatos,de lehet csak azért mert sokat láttam és mindegyikben benne volt valamelyik név. 😄
Ettől függetlenül ahogy a többi is egy hozzá illő vezeték névvel szerintem teljesen jó.
Inkább a becézhetőséget néztem mindig a nevekben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!