Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen név ugrik be ehhez a...

Milyen név ugrik be ehhez a vezetéknévhez?

Figyelt kérdés

Tudom, utónévkönyv. de átnézve nem sok fogott meg.. hátha így "ajánlva" jobban megfog :) a nemét még nem tudni.

a vezetéknév Potholiczki

2021. aug. 22. 07:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
71%
Dalma
2021. aug. 22. 10:22
 22/32 anonim ***** válasza:
62%

Nekem a Réka ugrott be amint elolvastam a vezetéknevet, de szintén jól megy hozzá az Anna, Éva, mindenképp valami hasonló rövid jó választás lenne.

Fiú nehezebb, Ákos, Ábel több rövid nem ugrik be, persze van még Noel, Noé, Leó stb de nekem ezek a típusú nevek kevésbé tetszenek így nem is ajánlgatom.

Egyébként van a neten utónév kalkulátor, játsz vele egy kicsit hátha valami értelmeset kiad ☺️

2021. aug. 22. 10:40
 23/32 anonim ***** válasza:
62%

Anett, Flóra

Bálint, Gergő

2021. aug. 22. 10:49
 24/32 anonim ***** válasza:

Fanni

Zsolt

Mindenképpen rövid név.

2021. aug. 22. 13:11
 25/32 anonim ***** válasza:

Ágnes, Emma, Anna.

Áron, Róbert, Gergő/Gergely.

2021. aug. 22. 13:26
 26/32 anonim ***** válasza:
83%

Elég bonyolult a vezetéknév, így én is egyszerű rövidet választanék. És mély hangrendűt a két i miatt a végén.

Anna

Hanna

Janka

Lara

Dóra

Nóra

Andor

Konrád

Lóránt

2021. aug. 22. 13:41
 27/32 anonim ***** válasza:
74%

Potholiczki Petra (tudom, kemény hangzású egyben, de nekem tetszik, saját véleményt kértél).

Ha fiú lesz, esetleg: Potholiczki Soma

2021. aug. 22. 13:50
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem pont ugyanezzel a vezetéknévvel, de egy hasonlóval Sárát ismerek (már felnőtt), így ez ugrott be elsőre.

Fiúnevek közül, ami szerintem jól megy: Máté (tudom, hogy gyakori, de szerintem jól passzol ehhez a névhez), Bálint, Gábor

2021. aug. 22. 14:39
 29/32 anonim ***** válasza:

Potholczki Viola

Potholczki Viktor

2021. aug. 22. 15:02
 30/32 anonim ***** válasza:

En hasonlo vezeteknevvel Lujzát ismerek, szóval nekem ez ugrott be. A Luca is jol megy hozza szerintem.

Fiunevbol Ádám.

Biztos valami egyszerubb nevet valasztanek, mert tenyleg nem valami hetkoznapi a vezeteknev,nem nehezitenem a gyerekem dolgat mondjuk egy Norinaval vagy Millával. Tehat inkabb valami olyat, ami nem a mai felkapott, nagyon modern nevek koze tartozik, de azért nem is egy Erzsebet, amit mar azt hiszem senki nem is adna.

2021. aug. 22. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!