Szép fiú és lány nevek ehhez a vezeteknevhez?
Ilyen ,hogy Benett , Zoé, Jázmin , Nátán és társai nem tetszenek nekünk.
Lany nevekben ezeken agyaltunk:Izabella, Zsófia,Petra, Enikő , Adrienn
Fiú nevek: Máté, Márton,Marcell, Patrik, Viktor, Szabolcs
Foleg fiu neveket irjatok kérlek!!! Lany nevekbol mar lehet h valasztottunk is.. meg agyalunk de , ha fiú arra is kell egy név!:)
A vezetéknevünk :Drenyószki
(Lilla es Adam kizárva ezek a mi neveink):)
Koszonom
18+3hkm
Ezek teljesen jó nevek. Mondjuk a Patrik nem tetszik, de a többi jó. Legalább nem a divat gyökér nevekben gondolkodsz.
Esetleg: Péter, Dávid, Mihály?
A felsorolt lánynevek közül jól illik a Petra, Adrienn. Az Izabella pont I-vel kezdődik mint amire a vezetéknév is végződik így vagy egybefolyik vagy szünettel nyökögős lesz. A Zsófia nem rossz a ritmusát tekintve, de valahogy nekem a vezetéknév sz hangjával üti egymást a zs egy neven belül.
Enikőben a k túl hangsúlyos lesz a vezetéknév végén levő k-val együtt.
Fiúnevekből én a Marcell, Márton, Máté közül választanék. A Viktor túl kemény és fura a szóhatáron ez a "kivik" mintha tükörírással folytatódna. Szabolcs szintén túl sziszegős. (szkisza) Patrikkal meg olyan kipattanós vagy kipaterolós lesz a szóhatár asszociáció alapján.
Esetleg még Ábel, Gergely, Nándor szerintem szépen cseng vele.
Baromfi? Meg gyakori?
Egy marcellt ismerek. Meg egyet régről.. letudott volna utni ha még egyszer lemarcizom.. Es a Marcellt amugy sem kéne Marcinak becézni. Legalabbis unokabatyam is nagyon utalja ha Marcizzák.
Amugy koszonok minden véleményt . Mentek a zöldek ( amúgy cigány Patrikot sem ismerek):)
A Szabolcs tenyleg fura igy kimondva vezetéknévvel. Meg a viktor is!
Szerintem megy hozzá a Petra, Adrienn, Máté, Márton, Marcell, Patrik, Viktor, bár az Enikő és a Szabolcs tetszene nekem jobban, azok valahogy kevésbé.
De nagyon sok név illik még hozzá, ötleteim hirtelen: Ábel, Ákos, Ármin, Dénes, Erik, Miklós, Nándor, Simon, Vilmos és Alíz, Dalma, Léna, Márta, Noémi, Róza, Tímea, Zita.
Koszonom.
Erik es Zita is listán vannak :)
Drenyószki Rita
Drenyószki Csilla
Drenyószki Daniella
Drenyószki Henrietta
Drenyószki Júlia
Drenyószki Ábel
Drenyószki Zsolt
Drenyószki Balázs
Drenyószki Simon
Drenyószki Roland
Izabella,Zsófia,Adrienn,Máté,Márton és
Szabolcs nevek tetszenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!