Hogy szerettessem meg a kocsit 6 hónapos babámmal? Nem szeret kocsiban lenni.
Az enyem se szerette soha. Mindig vittuk magunkkal a babakocsit, de rohogtek az emberek, mert a gyerek mindig a kezemben volt. Semmit nem tudtam tenni. Viszont masfel evesen mar gyalogolt mellettem, soha nem kellett noszogatni, hogy setaljon.
A kisebb nagyon szerette a babakocsit, mara mar elhagytuk, de a mai napig sokszor cipelni kell.
Próbálgasd, egy idő után hátha elviseli legalább a bevásárlás alatt. A nagy nekem is utálta, kb. 1 éves korára szokta meg, amikor már elnézelődött, és ha adtam a kezébe játékot,azzal elvolt az úton. A kicsimet is mindig lekenyerezem amíg séta van. Kukac van nálam mindig (kukoricapehely, kölesgolyó), egy-két játék, kulcscsomó. A gyerekek buknak a kulcsra nagyon. :DD
Viszont vannak helyzetek, amikor nincs apelláta, ülni kell a kocsiban, még ha sír is, és nem érdekel ki mit gondol. Én sem vagyok hülye, nem fogok megszakadni. Majd egyszer felfogja. Szóval ha a gyerek overálban, én nagykabátban, akkor a max. 20 m amit bírok, szal kocsiba és ha nem tecc, hát sírjon.
(3 gyerekem van 6 év alatti mind. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!