Lehet hallani vagy észre lehet venni ha épp pisil be a baba?
Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés, a kakit gondolom a nyögés, durrogás, puki meg a szag alapján észreveszitek, de azt észrevettétek már amikor pisilt a baba? Lehet hallani? Vagy látni rajta?2021. aug. 17. 13:50
1/14 anonim válasza:
Az én fiam mindig megrázta magát mikor pisilt, mintha kirázta volna a hideg 😄 onnan tudtam hogy pisilt, aztán később szólt, onnantól kezdtük bilire szokatni.
2/14 anonim válasza:
Másfél éves kislányom kicsit begörnyed, töprengve néz, és ha jobban lóg a pelusa, lehet hallani a csorgást :D
3/14 anonim válasza:
Fiamat is kirázza a hideg. Egy pillanatra lemerevedik előtte a lányom csak lemerevedett.
5/14 anonim válasza:
Srácok, engem üzenetben megtalált valami pisi fétises kretén Avoado néven. 😂 És arra kíváncsi reggel kelés után mennyit pisilek,valakit megtalált még vagy én vagyok az egyetlen szerencsés?
6/14 anonim válasza:
:D Na a pelenkafétises után itt a pisifétises..
7/14 A kérdező kommentje:
#6 te miről beszélsz? Ez mitől lenne fétises? Szerintem semmi probléma nincs a kérdéssel.
#5 nem én írtam privátot, az biztos. Ne foglalkozzatok vele.
2021. aug. 17. 14:46
8/14 anonim válasza:
7 gondoltam, csak mondom szólok hogy van egy beteg emberünk, egyébként szerintem a 6os nem neked címezte, hanem arra írta hogy én írtam, hogy írt nekem egy pisi fétises. 5 voltam.
9/14 anonim válasza:
Igen, nem neked szántam a megjegyzést kérdező, csak megjegyeztem :)
6-os voltam
10/14 anonim válasza:
Az én babám is lemerevedik aztán megrázza magát ugyanúgy, mintha kirázná a hideg. Nagyon édes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!