Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szemfoga növekedésével...

A szemfoga növekedésével összefűgghet?

Figyelt kérdés
16 hónapos kisfiam egyik napról a másikra elutasította a tápszert, tejpépet stb. A vizet megissza a cumisüvegből de ha fehér folyadékot lát benne már tolja el. Pohárból szépen iszik, de ragaszkodik a cumisüvegéhez. Joghurttal, túróval és sajttal helyettesítem a tejalapú táplálékot, amit azt hiszem 3 éves korukig (min: fél liter) tartani kell. Most nem kínzom a reggeli és esti tápszerrel, de később megpróbálom újra. Akinek hasonló volt a problémája hogy oldotta meg? Hogyan alakultak az étkezések, főleg a vacsora időpontja, fürdés, fekvés érdekelne. Reggelire mit adtatok? köszi
2010. aug. 29. 17:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem hinném,hogy a foga miatt lenne,mert akkor mást sem enne meg.Az én kisfiam egy éves lesz nemsokára.Én már rendes tejet adok neki reggel és este.Ha a joghurt,sajt túró ment,akkor a tejtől sem lesz allergiája.Este lehet kakaó is .reggelre adok neki macikávét.Szereti nagyon.Reggel és este is 2 decilitert iszik meg.De szoktam neki adni virslit is,vagy csirke/pulyka mell sonkát is.Persze akkor kevesebb tejcsi jár.De nyugodtan adhatsz vajas kenyeret.A kisfiam imádja a paradicsomot is.Nemrég bundás kenyeret kapott.Lehet egyszerűen megunta az ízüket,vagy nem lakatja jól.A tejpépet feldobhatod gyümölccsel is.Mi szoktunk tejbegrízt is enni.

2010. aug. 31. 13:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ja az étkezések időpontja:7-8 között reggeli(atól függ hogy ébred)Ez általában tejeskávé.

10 órakor tízórai:Ez lehet akár 3 barack,vagy 1 banán,vagy virsli 1-2,mert már megeszik akár annyit is,mert szereti.Vagy szalámi vajas kenyérrel.Esetleg 2 pici joghurt.

Ebéd az délben van.itt főzeléket kap.Főtt húsival.

uzsonna négykor:tejbegríz,vagy gyümölcs,vagy joghurt.De akár lehet az is amit reggel kap,ha szereti.

Fürdés 19:30-kor.

nyolckor jön az esti kakaó.Kilenckor alvás.

2010. aug. 31. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!