A szemfoga növekedésével összefűgghet?
Szia!
Nem hinném,hogy a foga miatt lenne,mert akkor mást sem enne meg.Az én kisfiam egy éves lesz nemsokára.Én már rendes tejet adok neki reggel és este.Ha a joghurt,sajt túró ment,akkor a tejtől sem lesz allergiája.Este lehet kakaó is .reggelre adok neki macikávét.Szereti nagyon.Reggel és este is 2 decilitert iszik meg.De szoktam neki adni virslit is,vagy csirke/pulyka mell sonkát is.Persze akkor kevesebb tejcsi jár.De nyugodtan adhatsz vajas kenyeret.A kisfiam imádja a paradicsomot is.Nemrég bundás kenyeret kapott.Lehet egyszerűen megunta az ízüket,vagy nem lakatja jól.A tejpépet feldobhatod gyümölccsel is.Mi szoktunk tejbegrízt is enni.
Ja az étkezések időpontja:7-8 között reggeli(atól függ hogy ébred)Ez általában tejeskávé.
10 órakor tízórai:Ez lehet akár 3 barack,vagy 1 banán,vagy virsli 1-2,mert már megeszik akár annyit is,mert szereti.Vagy szalámi vajas kenyérrel.Esetleg 2 pici joghurt.
Ebéd az délben van.itt főzeléket kap.Főtt húsival.
uzsonna négykor:tejbegríz,vagy gyümölcs,vagy joghurt.De akár lehet az is amit reggel kap,ha szereti.
Fürdés 19:30-kor.
nyolckor jön az esti kakaó.Kilenckor alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!