A kisfiam születése óta nyújtogatja a nyelvét plusz szinte mindig kint van valamennyire a nyelve a szájából. Most 7 hónapos.Esetleg tapasztalt valaki ilyet már? Eléggé meg vagyunk ilyedve mert az internet borzasztó dolgokat ír. Köszi.
Az internet mindig borzalmasakat ír aztán az esetek 99%-ban még véletlenül sincs szó olyanról.
Szerintem hallgass inkább az orvosokra.
Szia! Az én kisfiam is nyújtogatja a nyelvét néha, meg úgy odateszi a szája elé és látszik a nyelve olyankor, nekünk eszünkbe se jutott, hogy gond lenne, igazából nagyon cuki 😁 Annyit hozzátennék, hogy mi megcsináltattuk a Nifty tesztet a 13.héten,ami rengeteg konkrét betegségre szűrt, és minden rendben volt, valamint volt egy olyan rész is, hogy,, egyéb kromoszóma rendellenesség ek'' és nem észleltek semmit (ha ez pozitív, akkor kutakodni kell tovább).
Szerintem nincsen baja a babádnak! :)
Ha aggodsz ha egy anya aggódik ilyesmin annak mindig oka van. Te vagy egész nap a gyerekeddel, egy szakember sem fog odakoltozni hozzad hogy alaposan megnézze, és a gyerekorvosok is hajlamosak az anyukák bezartsagara és tulaggodasara fogni minden ilyesmit.
Ezt nem azért mondom, hogy megijesszelek, hanem mert az a jó amit csinálsz: szépen elviszed genetikai vizsgálatra, utána ha aggodsz akkor megnezetni nincs e szervi oka, és nem elbagatellizalod a kerdest.
Engem is mindig elhajtottak, szégyelltem is magam hogy hogy gondolhatok ilyet a kisbabamrol, később meg csak kiderült sajnos hogy baj van. Azóta én nem nyugtatgatnek senkit látatlanban.
Kívánom hogy ne legyen gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!