Tudnátok mondani neveket?
Olyan fiú- és lányneveket keresek, amelyek nem túlzottan gyakoriak (mint például a Máté, Bence, Zoé, stb.) és nincs ez a nagyon modern hangzásuk (Nara, Lora, Medox, stb.).
Előre is köszönöm a válaszokat!
10#
Elsőnek már évekkel előtte pontosan tudtuk hogyan fogják hívni.
a másodiknál fél időnél még mindig bizonytalan volt. Szülés előtt 3 héttel lett fix.
a legkisebbnél hamar meg lett.
De nem voltam lusta, hanem leültem és végig nyálaztam a neveket,és együtt döntöttünk férjemmel.
Mindig fenakadok mikor valaki ennyire életképtelen és lusta.. Persze könnyebb kiírni a kérdést mint guglizni..
#11 én is végig nyálaztam a férjemmel vagy 3x.
De sosem zavart az ilyen kérdés. Simán ajánlhat valaki olyat, ami felett átsiklott.
Lívia, Lídia, Melinda, Virág, Helga
Hunor, Lénárd, Lóránt, Lehel, Árpád
a kedves válaszolóknak, akiknek nem akad jobb dolga, mint egy ártatlan kérdést fikázni:
átolvastam a női és férfinevek listáját is. többször is:) és erre valószínűleg még sokszor sor kerül majd.
a kérdést azért írtam ki, mert úgy gondoltam, hogy lehetséges, hogy egy új kontextusban másként érződik majd egy név és megtetszik. történt már ilyen. a kérdés oka nem a lustaság volt, de megértem miért jöhetett át akként.
mégis, véleményem szerint az ilyesfajta negatív hozzászólás teljesen felesleges, úgyhogy megköszönném, ha a továbbiakban kerülnénk a hasonló szükségtelen kommentek írását.
Zalán,Dávid,Patrik,Dániel,Olivér,Krisztián,Kristóf,Vencel,Benedikt,Nataniel.
Kamilla,Laura,Blanka,Jázmin,Flóra,Petra.
Dalma, Ágnes, Éva, Gabriella, Fruzsina, Ildikó, Gerda, Gréta, Mariann, Márta, Ilma, Rita, Rebeka, Emese, Johanna, Szonja, Alíz, Veronika, Barbara, Anikó, Csilla.
Róbert, Imre, Attila, Bernát, Gábor, Tamás, Zsolt, Péter, Patrik, Emil, Zsigmond, Dénes, Kristóf, Márton, Nándor, Teodor, Boldizsár, Arnold, Szabolcs
Zita, Lilla, Éva (Vica), Alina
Márton, Sámuel, Ábel, Miklós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!