Tudnátok mondani neveket?
Olyan fiú- és lányneveket keresek, amelyek nem túlzottan gyakoriak (mint például a Máté, Bence, Zoé, stb.) és nincs ez a nagyon modern hangzásuk (Nara, Lora, Medox, stb.).
Előre is köszönöm a válaszokat!
2-es:
ezzel én is tisztában vagyok, köszönöm.
Felcsapod a neted, beírod a keresőbe anyakönyvezhető nevek. Oszt neki állsz olvasgatni.. Mint mindenki.
Bakker ne legyél már ekkora lusta. 9 hosszú hónapod van a pároddal eldönteni, hogyan hívják a gyereket..
Én amúgy nem értem ezeket, nekünk már a próbálkozás kezdete előtt össze voltak írva nevek, amikor terhes lettem és megtudtuk fixre a nemét a 12. héten, a 13. hétre már a listából ki is volt választva a neve. Komolyan nem értem azt aki egyrészt ilyen szinten nem képes felkészülni legalább minimális ötlettel, de hogy még azt az ötletet is én adjam a szádba a gyakorin, az nevetséges.
[link] , jó olvasgatást!
Petra,
Vencel, Kornél
Lehet máshol gyakori(bb), nálunk nem nagyon hallani ezeket.
Lányom csoportjában 8 kislány van, ebből 3 Korina, pedig szerintem az sem gyakori.
Viola
Angéla
Georgina
Albert
Konrád
Lóránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!