Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csendike vagy Felhőcske?...

Csendike vagy Felhőcske? Melyik nevet adnátok szívesebben? Ismertek valakit ilyen névvel?

Figyelt kérdés
Bejönnek az új, modern nevek, ezen a kettőn gondolkodunk. Ti mit gondoltok erről a 2 névről? Melyik a jobb?

#név #névválasztás #Csendike #Felhőcske
2021. aug. 10. 21:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
91%
A fehér cicám Felhőcske. 😻
2021. aug. 10. 23:23
 22/34 anonim ***** válasza:
89%
Gyereknek semmiképp nem adnék ilyet, max háziállatnak.
2021. aug. 10. 23:51
 23/34 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen komolyan írom, egy ismerősömet Joó Áronnak hívják, egész életében szopatják a nevével, így nem is értem, hogy fordulhatott meg a fejedben, hogy ilyen bődületes barom nevet akár csak ötletként a gyerekednek adj. Megkeseríted vele az életét, plusz szerintem nem is engednék anyakönyvezni ezeket.
2021. aug. 11. 00:00
 24/34 1112 ***** válasza:
93%

A Csendike az nekem majdnem az, ha a gyerekkel már eleve közölve lenne, hogy "Kuss a neved"; elnézést; de szóval tényleg. Már rögtön csendre van intve, nem hagyják kibontakozni.

A Felhőcske mesehősnek jó.

De ha ilyen névvel elküldi az önéletrajzát, lehet, hogy azt hiszik a munkáltatók, hogy csak viccel, és rögtön dobják ki az önéletrajzát. Merthogy azt hinnék, hogy "fogadásból jelentkezett egy kitalált, kamu névvel, vagy poénból". Mert nem is hinnék el, hogy így hívják. Azt hinnék , hogy az az önéletrajz kamu. Félredobnák.

2021. aug. 11. 00:07
 25/34 anonim ***** válasza:
91%
Volt főnököm Eperke volt, senki nem tudta komolyan venni.
2021. aug. 11. 00:34
 26/34 anonim ***** válasza:
93%
Elképzelem, amikor a 6 hónapos Csendike végigbömböli az éjszakát. :-)))
2021. aug. 11. 00:41
 27/34 anonim ***** válasza:
83%
Ha már mindenáron ilyesmi nevet akarsz akkor legyen inkább Holda.
2021. aug. 11. 06:09
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem.Nem akarom hogy a gyerek szívjon a neve miatt.Mert az biztos hogy cikizni fogják.
2021. aug. 11. 21:02
 29/34 vera_emma ***** válasza:
91%

Én olyan nevet, aminek van jelentése (mármint ilyen magyar jelentése), és nem virágnév, azt nagyon maximum második keresztnévnak adnám (vagy ha csak rajtam múlik, akkor sehogy), elsőnek meg keresnék valami átlagosabbat. Otthon szólíthatjátok így, de az iskolában nem muszáj ezt használnia, és hivatalos helyeken is az első keresztnevén fogják szólítani.

Ezekkel a nevekkel nagyon mellé lehet nyúlni. Nemcsak a többség véleménye miatt, hanem azért is, mert ha nem egy aranyos, csöndes tini lesz belőle, akkor még becenévnek is fura lesz.

2021. aug. 13. 00:15
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül ki akarsz toszni a kölyökkel, mi? :D
2021. aug. 13. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!