Csendike vagy Felhőcske? Melyik nevet adnátok szívesebben? Ismertek valakit ilyen névvel?
Figyelt kérdés
Bejönnek az új, modern nevek, ezen a kettőn gondolkodunk. Ti mit gondoltok erről a 2 névről? Melyik a jobb?2021. aug. 10. 21:44
11/34 anonim válasza:
Egyiket sem. Szeretem a gyerekem, nem akarok vele kitolni egy életre. Plusz életének nagyobb részében jó eséllyel nem lesz gyerek, hanem felnőtt. Ilyen nevekkel, hogy lesz komoly hivatása? Kinevetik mindenhol.
12/34 anonim válasza:
Igazuk van a többieknek bár te döntesz de talán legyen 2 neve az első valami "megszokott" és a második légyen a felhőcske és majd a gyermeked eleönti melyiket szeretné használni
13/34 anonim válasza:
Azért elképzelsz ezzel egy bemutatkozást, ahol Csendike vagy Felhőcske egy komoly pozícióban van?
Nem kicsit kitolás szerencsétlen gyerekkel. Gyerekként aranyos lehet, bár halálra cikizik majd, de felnőttként...
14/34 anonim válasza:
Akkor màr inkább Napsugàr..
Vagy maradjunk az elfogadottam Hajnalkánál.
Semmi modern nincs ezekben a nevekben.
15/34 anonim válasza:
Attól, hogy modern, még nem jó. Valamikor a spanyol inkvizíció is modern volt.
16/34 anonim válasza:
Ha csak ebből a kettőből lehetne választani, inkább abortuszra mennék
17/34 anonim válasza:
Szerinted ezek a modern nevek???
18/34 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezek tényleg vállalhatatlan nevek. Egy embernek kell leélnie az életét evvel a névvel, gondolj bele. Te mit szólnál hozzá, ha így hívnának? Annyi név van, ami nem tucat, de szép, normális hangzása van. Nem tudok választani a két név között, a becézett formájú nevek soha nem tetszettek, számomra túl komolytalanok, nem tudom elképzelni egy felnőttnek.
19/34 anonim válasza:
Egyiket sem adnám a gyerekemnek, nem akarnék egy életre kicseszni vele.
De ha mégis ezeket választod ne csodálkozz, hogy amint teheti nevet fog változtatni. Én legalábbis ezt tenném.
20/34 anonim válasza:
Felhőcske nem is adható név. Kamu kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!