Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csendike vagy Felhőcske?...

Csendike vagy Felhőcske? Melyik nevet adnátok szívesebben? Ismertek valakit ilyen névvel?

Figyelt kérdés
Bejönnek az új, modern nevek, ezen a kettőn gondolkodunk. Ti mit gondoltok erről a 2 névről? Melyik a jobb?

#név #névválasztás #Csendike #Felhőcske
2021. aug. 10. 21:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
89%
Egyiket sem. Szeretem a gyerekem, nem akarok vele kitolni egy életre. Plusz életének nagyobb részében jó eséllyel nem lesz gyerek, hanem felnőtt. Ilyen nevekkel, hogy lesz komoly hivatása? Kinevetik mindenhol.
2021. aug. 10. 22:13
 12/34 anonim ***** válasza:
78%
Igazuk van a többieknek bár te döntesz de talán legyen 2 neve az első valami "megszokott" és a második légyen a felhőcske és majd a gyermeked eleönti melyiket szeretné használni
2021. aug. 10. 22:15
 13/34 anonim ***** válasza:
84%

Azért elképzelsz ezzel egy bemutatkozást, ahol Csendike vagy Felhőcske egy komoly pozícióban van?

Nem kicsit kitolás szerencsétlen gyerekkel. Gyerekként aranyos lehet, bár halálra cikizik majd, de felnőttként...

2021. aug. 10. 22:21
 14/34 anonim ***** válasza:
92%

Akkor màr inkább Napsugàr..

Vagy maradjunk az elfogadottam Hajnalkánál.

Semmi modern nincs ezekben a nevekben.

2021. aug. 10. 22:30
 15/34 anonim válasza:
89%
Attól, hogy modern, még nem jó. Valamikor a spanyol inkvizíció is modern volt.
2021. aug. 10. 22:32
 16/34 anonim ***** válasza:
68%
Ha csak ebből a kettőből lehetne választani, inkább abortuszra mennék
2021. aug. 10. 22:35
 17/34 anonim ***** válasza:
89%
Szerinted ezek a modern nevek???
2021. aug. 10. 22:45
 18/34 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de ezek tényleg vállalhatatlan nevek. Egy embernek kell leélnie az életét evvel a névvel, gondolj bele. Te mit szólnál hozzá, ha így hívnának? Annyi név van, ami nem tucat, de szép, normális hangzása van. Nem tudok választani a két név között, a becézett formájú nevek soha nem tetszettek, számomra túl komolytalanok, nem tudom elképzelni egy felnőttnek.
2021. aug. 10. 23:01
 19/34 anonim ***** válasza:
89%

Egyiket sem adnám a gyerekemnek, nem akarnék egy életre kicseszni vele.

De ha mégis ezeket választod ne csodálkozz, hogy amint teheti nevet fog változtatni. Én legalábbis ezt tenném.

2021. aug. 10. 23:03
 20/34 anonim ***** válasza:
90%
Felhőcske nem is adható név. Kamu kérdés.
2021. aug. 10. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!