Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szélcső pukira?

Szélcső pukira?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisbabam 9 hetes,kakilás simán megy,puki napok óta egysem… tapszeres.. feszeng,ordit,sír,rangatja feszíti magat,huzza a labait,vörös a feje annyira ordit. Vettem biogaiat,infacol,komenytea minden minden van már itthon,az espumisannal kezdtük nem hatott most főztem neki komenyteat,torna minden minden van és nagyon nagyon keserves egy egy puki. Szerintetek probaljam meg a szelcsovet? Nem vettem még,de már mibdenki azt javasolja. Kaka minden nap van,puki nélkül… bufi egy evesnel egy nagy van.. szerintetek a szelcso segitene??
2021. aug. 8. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Mind a két gyerekemnél használtunk szélcsövet.

Nekünk ez jelentette az áttörést a hasfájásban.

A lányomnál mindent kipróbáltunk, megvettem szerintem a létező összes cseppet, löttyöt, teát, semmi nem használt. Én is féltem a szélcsőtől, de aztán utolsó megoldásként csak vettem egyet. Onnantól minden jobb lett. Egy nap egyszer használtuk, általában este, olyan 4-5 hónapos koráig. Soha nem volt gond a kakilással utána! Most 5 éves, köszöni szépen nincs baj az emésztésével.

A fiamnál elébe mentem a dolgoknak és rögtön szélcsővel kezdtük, amikor fájt a hasa. Nála csak olyan 3 hónapos koráig használtuk, szintén napi egyszer. Most egy éves, minden gond nélkül kakil!

Ésszel kell használni, nem naponta 10x és akkor nem lesz baj, meg nem szokik hozzá, nem azzal kell kakiltatni a gyereket!

Akinek meg 5 évesen ilyen problémája van, ott más gond van!

2021. aug. 8. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a Beba expertpro ha sensiduo megváltás volt a Milumil után. Esetleg kérjetek rá receptet a dokinál. Annyi, hogy kicsit sűrűbb állagú a többinél, így nagyobb lyukú cumisüvegfejet használtunk. Nem kellett mellé semmilyen csepp, csak a tápszer.
2021. aug. 8. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az orvos mondta, és nem magamtól csináltam. 🤷‍♀️

(#6)

2021. aug. 8. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:
25%
#13 ez a lényeg:)
2021. aug. 8. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!