Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen esetben hogy használjak...

Ilyen esetben hogy használjak szélcsövet?

Figyelt kérdés
Nincs még,de tervezem a babywind nevűt.Csak azt nem tudom,ha egész nap tekereg a kislányom a hasfájástól mikor használjam és mennyi ideig egyszerre? Ha ki is jön néhány puki abbahagyom,de aztán ha megint elkezd szenvedni? Vagy a szélcső hatása kitart egy darabig?

2019. jan. 5. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
79%

Ki kell tapasztalni. Alapesetben elég ha picit odateszed és már meg is jön az inger és gond letudva, de extrém esetben van, hogy percekig bent kell hagyni és csak az segít.

Majd meglátod, hogyan lesz jó nektek. Lehet egyszer így, egyszer úgy.

De nyilván ha abbamarad és újra elkezd nyűglődni akkor újra kell használni. Ez csak átmeneti megoldás, az alapprobléma nem fog megszűnni, csak idővel.

2019. jan. 5. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
14%
Sehogy. Ha nem tanul meg magától átlendülnu ezeken a problémákon, mindig rossz lesz az emésztése.
2019. jan. 5. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Én nem tartom ördögtől valónak a szélcsövezést, ha nem viszitek túlzásba, akkor nagyon jó szolgálatot tehet. Én akkor szoktam használni, amikor már sírdogál a fájdalomtól és annak ellenére sem tud megkönnyebbülni, hogy a hasához húzom a lábacskáit. Általában egy pár perc alatt kijön, aminek ki kell jönnie, közben két-háromszor kihúzzuk, mert az inger hatására a kaki is rendesen meg tud indulni. A kisfiunk arcán szoktam látni, mikor elég, mert ha elkezd mosolyogni, akkor már nem fáj a hasa, abbahagyja a nyöszörgést. Kísérletezzetek vele egy kicsit, hogy a ti babátoknál hogy működik, sok sikert!
2019. jan. 5. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
3-as vagyok. Elfelejtettem írni, hogy a hatás ki szokott tartani, egy nap max egyszer kell használnunk, de sok nap egyáltalán nem, mert már arra is megindul neki, hogy popsitörlő kendővel törölgetem a popsiját.
2019. jan. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!