Akik elváltak kisbabával ha messzebb költözött a nő az exferj 3éves korig továbbra is csak akkor láthatja a babát ha odautazik és milyen gyakran látogathatja?
4es, ez csak a normális felelősségvállalás. Ha én költöztem el, az a minimum hogy ezzel segítem a másik felet a kapcsolattartásban, az én költözésem miatt ne kerüljön anyagi hátrányba.
Szép is lenne ha elköltöznél az ország másik végére és apukával perkáltatnád a költségeket hogy láthassa a gyerekét, aki te vittél el messzire.
Speciel en azert koltoztem el mert apuka elhagyott amikor terhes voltam es az uj parom kulfoldon elt, hozza koltoztunk 2evvel kesobb. Eszem agaban sem volt sem elvalni, sem a gyereket tole eltavolitani de a helyzet amit teremtett, az teremtett egy ujat. Egyebkent semmiben sem korlatozom, sot fizetem a szallasat, ez alkalmankent tobb mint amit o havonta gyerektartasra fizet, szoval gyakorlatilag a kapott gyerektartas 2havonta megy az apa-gyerek kapcsolattartasra es nem a gyerek ruhazkodasara/iskola/kaja/sport. Ezek utan eleg korrektnek tartom a hozzaallasomat a dologhoz es neki sincs oka panaszra, 2havonta szallodaban tolt 2ejszakat, mig en nem, hisz en ott lakok...de azert szerintem nem evidens h mindenki ilyen jo fej vagy anyagilag megteheti h tamogassa apukat.
Es persze tudom h masok meg mas miatt valnak, de nalunk konkretan nem kellene erre kulon penzt aldoznia ha szules elott 2 honappal nem a szeretojet valasztja a gyereke helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!