12/22 anonim válasza:
Én a kutyámnak akartam ezt a nevet adni, de még neki is hülyén hangzana nem, hogy egy gyereknek...
13/22 anonim válasza:
És a kicsit hogy becézed majd, Dexterke, Dexike? A suliban úgyis megkapja, hogy Dezsőke, Dezsi, Dezsa, Dexo. Ha véletlenül Salgó a családnevetek, okvetlenül ne a Dextert válasszátok, mert akkor Dexion-nak csúfolják majd.
14/22 kriszpo válasza:
Ki kérdezi?
Ki kapná a nevet?
Miért pont a Dexter?
15/22 anonim válasza:
Dexter? Akkor már inkább Sinister!
16/22 anonim válasza:
Dexter nekem túl külföldies, magyarosan nem hangzik szépen. Mármint, magyar gyereknek. Gondolkoztam,hogy mi lehetne hasonló, ami esetleg jobban beleillene egy magyar környezetbe; és pl a Dante talán jobban; ez jutott eszembe; ez is kicsit külföldies, de nem annyira, mint a Dexter. Vagy esetleg nekem még pl tetszik a Dénes, Dániel.
17/22 anonim válasza:
*Ja és Dorián pl, Donát, ezek is pl kedves nevek, szépek.
19/22 anonim válasza:
Vagy legyen Vaxer, mint második név, az Antal után. "Szasz haver! Mondd, nem te vagy véletlenül a Ravasz Anti Vaxer?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!